Tammela 33100 + Tuhka + Paavo Kässi ja Takaoven mies / Bar Loose

Thu Jan 13 2022 at 09:00 pm

Bar Loose | Helsinki

Tammela 33100 + Tuhka + Paavo K\u00e4ssi ja Takaoven mies \/ Bar Loose
Advertisement
Tammela 33100, Tuhka sekä Paavo Kässi ja Takaoven mies keikkailevat Bar Loosessa tammikuussa!
Aikataulu 13.1.:
20:30 Ovet
21:00 Tuhka
21:45 Tammela 33100
22:30 Paavo Kässi ja Takaoven mies
Liput 8 €
TAMMELA 33100:
Tammela 33100 on rokkia, poppia ja folkia ennakkoluulottomasti sekoitteleva yhtye Tampereen Tammelasta. Bändi rakentuu aviopari Jaani ja Annaleena Haapasalon ympärille. Tammelan teatraalinen tarinankerronta tukeutuu monisävyisesti elämän koulimiin ihmisiin ja heidän tragikoomisiin ongelmiinsa.
Tammela 33100 julkaisi kehutun kolmannen albuminsa Muistan vain astuneeni sumuun (julkaisija Eclipse Music) helmikuussa 2021. Yhtye on julkaissut aiemmin myös albumit Valoa kohti (2018) ja Muistatko illat (2013). Tammelan sinkkujulkaisut kuten Iankaikkisesti, Sammalsaari, Kärsimyskukkia ja Grand slam -mestari ovat soineet mukavasti valtakunnallisilla radiokanavilla ja Spotifyssa. Yhtye on keikkaillut aiemmin mm. Samuli Putron, Anssi Kelan, Absoluuttisen nollapisteen ja Maija Vilkkumaan aisaparina.
Tammela 33100 Spotifyssa:
https://spoti.fi/3qYqsOP
Tammela 33100 Facebookissa:
www.facebook.com/tammela33100
TUHKA:
Tuhka on karrelle poltettuja kansanlauluja, väkevää tulkintaa metallista spoken wordiin ja vinksahtaneeseen melankoliaan. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa lokakuussa. Levyn punaisena lankana toimivat Annaleena Haapasalon kuulaan kauniit sävellykset ja laulutulkinnat. Yhtyeen kitaristi Aimo Laitamon soitossa kuullaan nyrjähtänytta rautalankaa, metallia ja toismaailmallisia surinoita. Konehuonetta operoiva Lauri Pulakka maalaa syntetisaattoreillaan ja rumpukoneillaan sävyjä ambientista, industrialista ja teknostakin. Kaunista kontrastia luovat sumuisen pehmeät lo-fi-pianot.
Kulttuuritoimituksen arvio Tuhkan lokakuun levyjulkkarikeikasta: https://bit.ly/3CIXSno
Kuuntele Tuhkan esikoisalbumi täältä: https://open.spotify.com/album/5QZXkmYDtHQwGxleHsoOSI?si=aEgH2GGZRSeTX-IX0bJhew
Tuhka Facebookissa:
www.facebook.com/tuhkayhtye
PAAVO KÄSSI JA TAKAOVEN MIES:
Paavo Kässi ja Takaoven mies sekoittaa musiikissaan runollista iskelmää ronskisti persettä keinuttavaan rock 'n' rolliin. Kieli- ja tyylialueelta toiselle tamppaava pumppu soittaa suoraan sielusta ja täynnä musiikin herättämää riemua!
Paavo Kässi Facebookissa:
www.facebook.com/paavokassi
Paavo Kässi Spotifyssa:
https://spoti.fi/3DMROuU
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bar Loose, Annankatu 21, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: