't Zonnehuis op z'n kop: Camping Pavarotti (4+) van Mark van Vliet

Sun Apr 11 2021 at 11:00 am to 11:45 am

Zonnehuis | Amsterdam

Stadsherstel
Publisher/HostStadsherstel
't Zonnehuis op z'n kop: Camping Pavarotti (4+) van Mark van Vliet Elke maand de beste familievoorstellingen in 't Zonnehuis! Deze keer: een komische voorstelling met prachtige aria’s uit beroemde opera’s.
About this Event

‘Camping Pavarotti’ is een heel bijzondere muzikale camping vol met grappige personages.

Carmen heeft een heerlijke vakantie op de camping. Ze geniet van de zon, ijsjes en zwemmen. En ze houdt van zingen. Het liefst de hele dag door! Had ze maar een vriendje om samen mee te zingen! Dan komt ze erachter dat de zoon van de campingbaas, Tamino, de hele zomer opgesloten op zijn kamer moet blijven voor straf. En het allerliefste wil Tamino zingen bij de kinderdisco, op de laatste avond van de zomer! Carmen besluit om hem te helpen om samen naar de kinderdisco te gaan. Maar de flamboyante campingbaas Pavarotti is heel gemeen en houdt haar de hele tijd in de gaten. Carmen moet een spannende route afleggen om bij Tamino te komen en komt onderweg allerlei kleurrijke figuren op de camping tegen. De knipgrage tuinier Jan Sevilla, Pavarotti’s gevaarlijke hond Domingo, mevrouw Callas de toiletjuffrouw, de kat Don Giovanni en de snurkende campingbaas Pavarotti zelf! Zal het haar lukken om Tamino te bevrijden?

‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Door bekende aria’s te vertalen en aan elkaar te rijgen als een modern spannend sprookje komen deze op aansprekende wijze tot leven. Met verfrissende, grappige teksten die elk kind zo mee kan zingen! O.a. de opera’s ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ komen op verrassende wijze in een nieuw jasje voorbij. Mark van Vliet laat kinderen en volwassenen weer op een toegankelijke en vrolijke manier kennis maken met prachtige aria’s uit de operawereld!

Credits

Concept: Mark van Vliet

Regie: Olaf van de Ven

Spel: Mark van Vliet & Mirthe Bron

Dialogen: Mirthe Bron

Liedteksten: Mark van Vliet

Arrangementen: Tom Spaapen

Zangcoach: Jacqueline Janssen

Kostuums: Annemarie Klijn

Pop: Irene Laros & Willem Jan de Jong

Decor: Joris Hornman

’t ZONNEHUIS OP ZIJN KOP is een samenwerking tussen de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel. Met deze programmareeks brengen wij professioneel theater en dans voor een jong publiek.


Event Venue & Nearby Stays

Zonnehuis, 30 Zonneplein, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 2.50 to EUR 7.50

Sharing is Caring: