Täydenkuun Taika –rituaali (Saga Yoga, Helsinki) TÄYNNÄ!

Sat Oct 28 2023 at 05:00 pm to 07:00 pm

Sagayoga | Helsinki

Annamariyoga
Publisher/HostAnnamariyoga
T\u00e4ydenkuun Taika \u2013rituaali (Saga Yoga, Helsinki) T\u00c4YNN\u00c4!
Advertisement
Täydenkuun Taika on moniaistillinen rituaali, joka koostuu embodied yin joogasta, kehon sisältä ulos päin aukeavasta intuitiivisesta liikkeestä (somaattinen liike), meditaatiosta ja alitajuntaan tähtäävästä intuitiivisesta kirjoittamisesta. Workshop sopii sinulle, joka kaipaat hidastamista, kehoyhteyden vahvistamista ja oman itsen ääreen käpertymistä.
MITÄ Yin joogaa, meditaatiota, intuitiivista liikettä ja kirjoittamista.
MISSÄ Sagayoga, Sinebrychoffinkatu 11 a summeri 43
MILLOIN Lauantaina 28.10. klo 17:00 - 19:00.
HINTA €29,-
OTA MUKAAN Juomapullo, kirjoitusvälineet ja liikkumiseen sopivat vaatteet. Meiltä löytyy sinulle kaikki muut harjoituksiin tarvittavat välineet.
ILMOITTAUDU ostamalla tapahtumaan lipun (€29,- ) täällä: https://www.sagayoga.fi/events/taydenkuuntaikalokakuu
Voit myös maksaa liikuntaeduilla ja ilmoittautua sähköpostitse: [email protected]
Täysikuu kutsuu meitä kääntämään katseen sisään päin. Se on kuunkierron päätepiste, joka kutsuu tietoisuuden valoon omat varjot ja sitä kautta se voi mahdollistaa irti päästämisen menneisyyden painolasteista.
Kokoonnumme työpajassa rituaalin muodossa yhteen tekemään varjotyötä ja päästämään irti. Sopii ihan kaikille. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta.
Varjotyö tarkoittaa omien "varjojen" kohtaamista, eli sellaisia piirteitä, joita on vaikea hyväksyä itsessä tai jotka eivät mahdu yhteiskunnallisiin ja kulttuurisiin luokkiin ja niihin liittyviin odotuksiin.
Tutustut työpajassa klassisen nonduaalin tantran meditaatiotekniikoihin ja hindujumalatar Kaliin ("The Dark One"), joka on tuhon ja transformaation fierce jumalatar mutta samalla "Kali Ma" eli hoivaava äiti ja elämän synnyttäjä.
Täysikuu
Täydenkuun aika on kuun kierron päätepiste, eli jonkin ajanjakson loppu ja kuolema – mutta toisaalta, lupaus jostakin uudesta. Täysikuu kutsuu ottamaan tilan ja ajan oman itsen kuuntelemiselle ja sitä kautta itsemyötätunnon vahvistamiselle. Täysikuu on aistikasta aikaa, jolloin energiat voimistuvat. unet elävöityvät ja luovuus virtaa voimakkaammin kuin muulloin.
Kuu & femiinienergia
Kuu heijastaa femiiniä energiaa, eli herkkyyttä, luovuutta ja alitajuntaa. Se muistuttaa ajan syklisyydestä, ja siitä, että yhteen elämään mahtuu monta syntymää ja kuolemaa, alkua ja loppua – niin omassa suhteessa itseen kuin muihinkin. Syklisyys muistuttaa myös siitä, että parantuminen ja eheytyminen tapahtuvat sykleissä, omaan tahtiinsa, käyden vuoropuhelua menneen, tulevan ja nykyhetken välillä.
Joogaopettaja
Anna-Mari on Porvoossa asuva embodied jooga– kehollisuus– & meditaatio–opettaja, joka rakastaa tarinoita, merta ja musiikkia. Hänen taustansa on sukupuolentutkimuksessa ja sosiologiassa ja tällä hetkellä hän opiskelee tantraa ja somaattista liikettä. Hänen työpajoissaan tunnelmaa kannattelee aina harjoitukseen luotu soittolista. "Minulle jooga on ikuinen tutkimusmatka omassa kehossa."
Lue lisää: annamariyoga.com / @annamariyoga
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Sagayoga, Sinebrychoffinkatu 11 A 43,Helsinki, Finland

Sharing is Caring: