Szerveződj! társasjáték-vezető képzés

Fri Jun 11 2021 at 04:00 pm to 08:00 pm

Budapest | Budapest

Publisher/HostKözélet Iskolája
A Szerveződj! társasjáték az érdekvédelem és aktivizmus módszereivel ismerteti meg a résztvevőket játékos módon. A társas célja, hogy a játékos csoport elgondolkozzon azon, hogy milyen eszközökkel tud kiállni saját közössége vagy mások érdekeiért, hogyan lehet hatásosan fellépni, kampányolni, mozgalommá szerveződni és tenni egy igazságosabb világért.
➡? Tudj meg többet a játékról: http://www.kozeletiskolaja.hu/page/szervezodj-tarsasjatek
A Közélet Iskolája játékát szeretnénk minél többekhez eljuttatni, ezért az a célunk, hogy olyan embereket képezzünk, akik hatékonyan tudják elmagyarázni a szabályokat, levezetni a játékot és az azt követő beszélgetést, feldolgozást.
Neked való ez a képzés, ha…
✔ érdekel az aktivizmus, közösségszervezés
✔ kipróbálnád magad játékvezetőként
✔ szeretnél többet megtudni a játékosítás pedagógiájáról
✔ szívesen vállalnál a jövőben játékvezetést saját közösségedben vagy akár a Közélet Iskolája eseményein
A képzés programja: A délután alatt bemutatjuk a Szerveződj! társasjáték célját, a társashoz kapcsolódó ráhangolódó gyakorlatokat, közösen játszunk, végül pedig megvitatjuk, hogy milyen egy jó moderátor és hogyan érdemes játékot vezetni.
⏰ Mikor? 2021. június 11. (péntek) 16-20 óra
? Hol? Auróra közösségi ház (Budapest, Auróra utca 11. - akadálymentes)
► ► ► Jelentkezés május 27-ig ennek az űrlapnak a kitöltésével: https://forms.gle/dz4zgNr7aqLK2x9Z7
? A elmúlt időszak járványügyi veszélyhelyzetére való tekintettel minden óvintézkedést megteszünk, hogy a kis létszámú képzést biztonságos körülmények között tudjuk megtartani.
? A képzésen való részvétel az első oltást követő két héttel lehetséges! Erről bővebben a jelentkezési lap elején olvashatsz.
? A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. Szükség esetén utazási támogatást biztosítunk. A képzés helyszíne fizikailag akadálymentesített.
► A képzést tartja:
Balog Gyula, a Közélet Iskolája kuratóriumának szegénységben élő tagja. Gyula 44 évvel ezelőtt kezdte a politikai aktivizmust, és 15 évesen már képzéseket tartott. A Város Mindenkié csoportnak alakulása óta tagja. 2015 óta közösségszervezéssel és képzések tartásával foglalkozik, emellett érzékenyítő programot koordinál, elsősorban diákoknak.
Böhler Nóra művészettörténész – szociálpedagógus, a Kesztyűgyár Közösségi Ház és a Zsendülő Tanoda munkatársa. 2016 óta dolgozik marginális helyzetben lévő gyerekekkel a Kontúr Közhasznú Egyesület önkénteseként. Drámajátékokra, kortárs művészeti gyakorlatokra és társasjátékokra épülő pedagógiai programok szervezője.
További információ: [email protected], www.kozeletiskolaja.hu, 06 20 550 1561

Event Venue & Nearby Stays

Budapest, Hungary

Sharing is Caring: