Szeretem magam! - 8 alkalmas zárt Bodywork csoport

Sat Mar 26 2022 at 10:00 am

Rákóczi út 20, Budapest 1075, Magyarország | Budapest

Bodywork - Nondu\u00e1lis szeml\u00e9let\u0171 t\u00e1ncter\u00e1pi\u00e1s Egyes\u00fclet
Publisher/HostBodywork - Nonduális szemléletű táncterápiás Egyesület
Szeretem magam! - 8 alkalmas z\u00e1rt Bodywork csoport
Advertisement
Ki tudod mondani? Hogy hangzik? Erőtlenül vagy jóízűen? Vagy ki sem tudod ejteni? Előtolulnak az ellenérvek, hogy miért nem is annyira igaz? Például: “nem tetszik a hasam”, “olyan bénán nevetek”, “utálom, hogy nem merek kiállni mások elé…” Mennyit szoktad bántani magad? És mennyit szeretni? Csak úgy, anélkül, hogy bármit letettél volna az asztalra, pusztán azért, mert LÉTEZEL?
Az önszeretet útjára hívunk, ami nem, nem az önzés, nem a hiúság, és nem a nagyképűség. Hanem a szíved nyílása önmagad felé, amiben megszülethet minden tökéletlenségeddel együtt az elfogadás, tisztelet, megbecsülés, együttérzés saját magad felé is. Induljunk, mozduljunk együtt ezen az úton egy 8 alkalmas zárt csoport keretében a Bodywork módszerével!
A Bodywork mozgás és érintés fókuszú önismereti módszer, mely által megnyílik az út önmagad tisztább érzékelése felé. A tested egy kapu, amin át beléphetsz a jelen pillanat igazságába, azaz a berögzült mintáid helyett az itt és mostban tudsz szabadon reagálni arra, amit tapasztalsz, megérezni a valódi vágyaid, kifejezni, ami benned van. A másikkal való kapcsolódásban teret kaphat, töltődhet, ami hiányt szenvedett; felszabadulhat, ami blokkolva volt; és kipróbálhatsz olyan utakat is, amelyeken még nem jártál. Mindez ahhoz segít hozzá, hogy egyre teljesebben és szabadabban élhesd meg azt, aki valójában vagy.
Ezen a linken jelentkezz, hogy egyeztetni tudjunk egy időpontot a csoport előtt egy személyes vagy online beszélgetésre, hogy kicsit megismerjük egymást: https://forms.gle/V1eV2RQ85PQLLxmQA
Alapvetően kéthetente találkozunk szombatonként, illetve két alkalommal hosszabban: áprilisban lesz egy teljes hétvégénk a szokott helyünkön, májusban pedig egy három napos elvonulást is szervezünk, ami az elmélyülést segíti. Az első alkalom végén válik zárttá a csoport, ekkor kérünk elköteleződést a fennmaradó alkalmakra.
Helyszín: Budapest, Rákóczi út 20., az elvonulást Piliscsabán a Cosmos ökopanzióban tartjuk.
Időpontok:
március 26.
április 9.
április 23-24.
május 7.
május 20-21-22. elvonulás
június 4.
A szombati napokon 10:00-18:00-ig, vasárnap 10:00-16:00-ig, az elvonuláson pedig pénteken 17:00-től vasárnap 16:00-ig vagyunk együtt.

Díj:
A szombati napok díja 16.000 Ft/ alkalom
A vasárnap díja 13.000 Ft
Az elvonulás 3 napja 52.000 Ft, ami tartalmazza a szállást és a vegetáriánus étkezést.
Csoportvezetők:
Mészáros Kinga: Bodywork csoportvezető asszisztens, integrál szemléletű pszichológus [email protected] +36703793727
Klein Csaba: Bodywork csoportvezető asszisztens, képződő integrál coach [email protected]
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Rákóczi út 20, Budapest 1075, Magyarország, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: