Sweatmaster (w/ Kiss Disease, The Pistones) // Tiivistämö

Fri Oct 07 2022 at 08:00 pm

Tiivistämö | Helsinki

T\u00e4n\u00e4\u00e4nkin menee hyvin - TMH Productions
Publisher/HostTänäänkin menee hyvin - TMH Productions
Sweatmaster (w\/ Kiss Disease, The Pistones) \/\/ Tiivist\u00e4m\u00f6
Advertisement
Pe 7.10.2022 @Tiivistämö
Sweatmaster, Kiss Disease, The Pistones
Ennakot Tiketistä: https://www.tiketti.fi/sweatmaster-tiivistamo-suvilahti-helsinki-lippuja/84828
SWEATMASTER SAAPUU HELSINKIIN YLI 10 VUODEN TAUON JÄLKEEN
Joulu saapuu helsinkiläisille rockin ystäville tänä vuonna etuajassa, sillä viime kesänä odotetun comebackin tehnyt Sweatmaster saapuu vihdoin keikalle myös Kehä kolmosen sisäpuolelle ja tekee sen Suvilahden Tiivistämöllä perjantaina 7.10.
Suomen Turusta ponnistanut Sweatmaster toimi alunperin vuosina 1999 - 2011 ja nousi suuren yleisön tietoisuuteen silloin kun skandinaavinen action rock ja avainketjut olivat kuumaa kamaa. Sweatmaster oli aktiiviuransa aikana The Flaming Sideburnsin ohella yksi kotimaisen rockin kirkkaimmista kruununjalokivistä ja keräsi runsaasti kuulijoita niin Suomessa kuin sen rajojen ulkopuolellakin. Paikallisten keikkapaikkojen lisäksi Sweatmaster kiersi ja saavutti mainetta mm. Saksassa, Hollannissa, Belgiassa, Englannissa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Espanjassa, Sveitsissä, Ranskassa ja Venäjällä.
Kotimaisten ja kansainvälisten fanien lisäksi Sweatmaster nautti aina suurta suosiota myös musiikkikriitikoiden keskuudessa. Yhtyeen neljästä albumista - Sharp Cut (2002), Tom Tom Bullet (2005), Animal (2007) ja Dig Up The Knife (2010) - kolme ensimmäistä valittiin maamme rock-lehdistössä kukin vuorollaan vuoden parhaaksi kotimaiseksi albumiksi. Lisäksi debyyttialbumia lukuunottamatta kaikki yhtyeen levyt nousivat aikanaan myös myyntilistoille.
Nyt on aika kokoontua katsomaan, kuuntelemaan ja fiilistelemään Sweatmasteria pitkän tauon jälkeen elävänä. Luvassa on satavarmasti veret seisauttavaa paahtoa, kun Sasu Mykkäsen, Matti Kallion ja Mikko Luukon muodostama voimatrio saapuu Helsinkiin ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Muistatko vielä miten lähtee Last Request, Animal tai I Am A Demon And I Love Rock’n’roll? Tätä ei yksinkertaisesti voi missata!
Ennen pääesiintyjää lavalle nousee kaksi paikallista rokkikonetta. Illan aloittaa Helsingin nuorempaa rock-sukupolvea edustava Kiss Disease, jonka kiillottamattomat poppikoukut ja eteenpäin vyöryvä armoton paahto takaavat vauhdikkaan ja vaarallisen live-esiintymisen. Svart Records julkaisi aikaisemmin tänä vuonna Kiss Diseasen debyyttialbumin You Met Me At The Strange Time. Levy kuljettaa kuulijansa läpi genrerajoja päreiksi paiskovan vuoristoradan, jonka kyytiin jokaisella on lupa hypätä.
Tapahtuman toisena bändinä Tiivistämön lavalle nousee brittityylistä punk- ja pubirockia soittava The Pistones, joka on koko historiansa ajan tunnettu erittäin tiukkana yhtyeenä, ja jonka keikat, julkaisut sekä soittotaito ovat olleet aina täyttä priimaa. The Pistones päivitti taannoin kokoonpanonsa uudella basistilla, ja on tällä hetkellä ehkä kovemmassa iskussa kuin koskaan. Kyseessä on ehdottomasti tarkastamisen arvoinen liveakti.
Tapahtuman järjestää TMH Productions Oy yhteistyössä Tiivistämön kanssa.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Tiivistämö, Suvilahti (Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1),Helsinki, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: