Susanne Lundeng

Tue Oct 19 2021 at 09:00 pm

SALT art & music | Oslo

SALT art & music
Publisher/HostSALT art & music
Susanne Lundeng
Advertisement
Langhuset er SALTs største innendørs scene. Inspirert at vikingenes gildehall og den pyramideformede fiskehesjen gir rommet en følelse av en arktisk katedral. Kanskje en av byens fineste og mest spektakulære scener.
Hva passer vel bedre enn å presentere Susanne Lundeng i en arktisk katedral. Susanne er en særpreget felespiller, en musikalsk fritenker med forankring i den nordnorske folkemusikken. Hun er aktuell med albumet «HOLD DÆ PÅ VINGAN» (februar 2020) og har høstet en Spellemannpris i folkemusikk for sin utgivelse «111 Nordlandsslåtter».
I samspillet med jazzmusikerne Nils-Olav Johansen og Erik Nylander (Susanne Lundeng Trio) oppstår et lekent og ekspressivt ensemblespill, farget av tradisjonell musikk fra hele verden i en symbiose av jazz, viser og nordnorsk folkemusikk.
Konsertene omtales ofte som lett, lekent og lystig, samtidig som det er stormfullt og rørende, intenst og rått.
YouTube:

-----------------------------------------------------------------
Langhuset har sittende publikum. SALT har bordservering, mat og drikke bestilles via app. Menyer og mattilbud finnes her: salted.no/food
Ønsker dere oppdateringer, om vårt kulturprogram, sauna eller invitasjoner til eventer meld deg på vårt nyhetsbrev: salted.no/kontakt
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: