Sunday Treat: Yoga for kvinders velvære og vitalitet

Sun Aug 21 2022 at 10:00 am to 01:00 pm

Family Zoo | Copenhagen

Family Zoo
Publisher/HostFamily Zoo
Sunday Treat: Yoga for kvinders velv\u00e6re og vitalitet Alle kvinder er velkomne til at deltage i denne workshop, hvor vi kommer til at skrue ned for tempoet og op for nærvær, kropsbevidsthed og egenomsorg. Din vidundelrige kvindekrop kommer til at være i centrum, og du er vekommen til deltage lige præcis som du er.
I denne workshop kommer vi grundigt rundt i hele kroppen for at vække dens energi, styrke og vitalitet. Evi vil guide dig igennem flydende bevægelse og yoga stillinger som er særligt gavnlige for kvinder, og du kan forvente en yoga praksis hvor du genfinder glæden ved at bevæge kroppen – en yoga praksis der skal nydes og ikke bare overstås. Du vil også blive klogere på din kropsholdning, kerne, bækkenbund og hvordan det hele spiller sammen med åndedrættet. Efter den meste aktive del af workshoppen vil der være fokus på ro, hvile og fordybelse med nøje udvalgte restorative stillinger, selv-massage, åndedrætsteknikker og en guidet afspænding særlig skabt for kvinder.
Hvem kan deltage?
Denne workshop er åben for alle kvinder uanset alder, fysisk form og erfaring med yoga – sammen skaber vi et trygt rum for både erfarne og nye yoginier, gravide kvinder og dem der ønsker at blive gravide, teenage piger og kvinder i overgangsalder, nybagte mødre og mødre som er tilbage på arbejde… så inviter gerne din mor, veninde, datter, søster eller kollega med! Der opstår noget særligt når kvinder fra forskellige generationer og med forskellige erfaringer finder sammen- for at finde hjem til sig selv.
Praktisk info og tilmelding
Denne workshop finder sted søndag d. 21. august kl. 10 – 13 hos Family Zoo på Østerbro ( Classensgade 11E). Der er begrænset antal pladser (max. 10 kvinder) for at vi kan skabe en tryg og intim stemning. Du vil blive guidet af erfaren yogalærer Evi Xiromeriti, som står bag Chandra yoga og har specialiseret sig i yoga for kvinder http://chandrayoga.dk/om-evi/ Evi har en sansebaseret og udogmatisk tilgang til yoga, og hun forsøger at møde kvinderne lige præcis hvor de er.
Din investering for 3 timers ren selvforkælelse er 290kr, hvis du tilmelder dig inden d. 14. august. Derefter koster det 350kr. Mere info/tilmelding via email til [email protected]
❤ Kom som du er ❤

Event Venue

Family Zoo, Classensgade 11 E, Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: