STRIKE AT ONCE, NUMENTO & MISALIGNED @ HARD ROCK HOUSE, HELSINKI

Sat Dec 03 2022 at 10:00 pm

Hard Rock House | Helsinki

Strike At Once
Publisher/HostStrike At Once
STRIKE AT ONCE, NUMENTO & MISALIGNED @ HARD ROCK HOUSE, HELSINKI
Advertisement
JATKOKLUBI
Liput: 7€
Bändit ja soittoajat:
STRIKE AT ONCE, 01:00
Strike At Once is crossover metal band made in cold streets of Finland. Burning anger, creating something powerful and mixing it with heavy melodies is what brought these 4 individuals together. This is who we are and this is what we love.
https://linktr.ee/strikeatonce

NUMENTO, 00:00
Tuska-torstain voiton ja Tuskassa debytoinnin jälkeen Numento on kovimmassa iskussa kuin koskaan, ja yhtyeen kunnianhimoinen kakkoslevy julkaistaan 28.10.2022. Progepommiksi tituleeratun Numenton progressiiviseen death metalliin painottuvassa musiikissa yhdistyvät ovelalla tavalla kauneus ja raakuus sekä seesteisyys ja ahdistus -- koko pakettia on kruunaamassa monipuoliset soundit ja laulutekniikat aina oopperasta örinään.
https://linktr.ee/Numento

MISALIGNED, 23:00
Brutaaleja riffejä, isoja popmaailman kertosäkeitä ja juuri sopiva sekoitus puhdasta- ja örinälaulua. Tällaista Death Pop Metallia soittaa nimenomaan vain yksi bändi Suomessa: Misaligned.
Perustettu 2014 Machinae nimellä, Misaligned debytoi nimensä uuden kokoonpanonsa myötä ensilevyllään “Colours” keväällä 2022. Bändin vaikutteet ovat yhtä värikkäät kuin bändin imago, musiikista pursuaa läpi sekä goottirockin tunnelma, popin teatraalisuus että death metalliin murskaava voima. Misaligned kiteyttää tätä pyhää kolminaisuutta yhteen tiiviin pakettiin.
facebook.com/misalignedband
youtube.com/misalignedband
instagram.com/misalignedband
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hard Rock House, Roihuvuorentie 1,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Music in HelsinkiEntertainment in Helsinki

Sharing is Caring: