FÅ BILLETTER: STRATOVARIUS & SONATA ARCTICA | GIMLE, ROSKILDE

Fri Oct 20 2023 at 08:00 pm to 11:45 pm UTC+02:00

Gimle | Glostrup

Gimle
Publisher/HostGimle
F\u00c5 BILLETTER: STRATOVARIUS & SONATA ARCTICA | GIMLE, ROSKILDE
Advertisement
FÅ BILLETTER!
Nordic Power Metal Titans co-headliner - STRATOVARIUS & SONATA ARCTICA
To af Finlands største melodiske metalbands krydser klinger på ny turné, der kommer til Danmark i efteråret.
Når det kommer til Europæisk powermetal findes det næppe større end med Stratovarius og Sonata Arctica. Begge acts har været definerende for hele genrens udbredelse. Der venter altså powermetal publikummet en kæmpe oplevelse, når de to power-giganter for første gang siden år 2000 tager på turné sammen igen. Denne gang kommer de altså forbi Gimle.
Det er første gang i 10 år at Stratovarius spiller i Danmark og 22 år siden de sidst spillede i Roskilde. Her hed den Roskilde Festival 2001!
Denne aften på Gimle kan vi med rette forvente en kæmpe fest med klassiske sange som ”Black Diamond”, ”Hunting High And Low”, ”Eagleheart”, ”Fullmoon” og ”San Sebastian” fra begge bands imponerende bagkatalog.
Stratovarius kommer til Gimle i kølvandet på deres seneste – anmelderroste – album ”Survive”, der viser et band der i dén grad har overlevet tidernes skifte. Sonata Arctica har netop fejret deres 25 års jubilæum og har fortsat deres 2019-udgivelse ”Talviyö” som deres seneste albumudgivelse.
Support denne aften er tyske INDUCTION. Et ungt og sultent nyt powermetal band med Tim Hansen (søn af Helloween/GammaRay’s Kai Hansen) på guitar.
_____________________
Fredag d. 20. oktober
Dørene åbner kl. 19.00
Koncertstart kl. 20.00
Forsalg: 325 kr. Billetter på Gimle.dk
Pris i døren: 355 kr.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Gimle, Glostrup, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: