Strømløst: Thea & The Wild // Rockefeller // 29.11.23

Wed Nov 29 2023 at 08:00 pm

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene | Lillestrøm

Rockefeller \/ John DEE \/ Sentrum Scene
Publisher/HostRockefeller / John DEE / Sentrum Scene
Str\u00f8ml\u00f8st: Thea & The Wild \/\/ Rockefeller \/\/ 29.11.23
Advertisement
Onsdag 29/11-2023 Rockefeller
Strømløst:
THEA & THE WILD
+ support: FLTY BRGR GRL
Thea og hennes fantastiske liveband bestående av Kenneth Ishak, Linn Frøkedal og Ryan McPhun har spilt seg gode og varme denne festivalsommeren og nå gleder de seg til å presentere en litt annerledes og herlig høstlig konsertopplevelse på Rockefeller den 29. november! Her snakker vi en gjeng som både spiller helt rått, korer som smør og presenterer Theas perler av noen indiepop-låter i et helt nytt lys.
Med tre fengende, kritikerroste album i bagasjen har Thea Glenton Raknes allerede markert seg som en av landets sterkeste låtskrivere og vokalister. Musikken hennes har gitt henne både Spellemannsnominasjon og skryt i både inn- og utland og varme anbefalinger fra blant annet selveste Rolling Stone Magazine. Etter å ha startet karrieren i Oslo-gryta har hun de siste ti årene turnert og spilt landet rundt på klubber og festivaler med livemusikerne sine og sjarmerer stadig nytt publikum med sitt smittende humør.
Musikken hennes plasserer seg et sted mellom sjangrene alternativ pop, folk og rock, og kan beskrives som gitarbasert, varm, organisk, fengende, tidløs, rørende og til tider også dansbar. I oktober 2022 kom endelig hennes tredje skive Deadheading ut til strålende kritikker, spilt inn sammen med produsent Cato «Salsa» Thomassen i sitt røde lille hus og hjemmestudio på Hurumlandet. Hun ga våren 2023 ut EP’n Digging Out og ytterligere ny musikk er på trappene. Thea har en nerve og en tilstedeværelse på scenen som er få forunt, og vi er sikre på at du har en drøss nye låter på hjernen når konserten er over.
Foto: Justin Bellucci

Support: FLTY BRGR GRL
Beatrix og Sarah utgjør FLTY BRGR GRL – en sjarmerende Oslo-basert duo som byr på leken, humørsyk og lengselsfull tenåringsmusikk om ubesvart kjærlighet og det å like noen altfor mye. Nylig slapp de deres andre album, «Happily Ever Never», etterfulgt av Norgesturné. Live har duoen med seg trommis Ragz, bassist Abdi og gitarist Marcus, og denne kvelden får man et nært og intimt møte med FLTY BRGR GRL.
---
Bill. kr. 265,- / kr. 215,- (OBOS) + bill.avg. 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt, ingen vergeordning. Unummererte sitte- og ståplasser. Dørene åpner kl. 19.00.
Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.

Strømløst-konseptet er basert på det klassiske MTV Unplugged. Mange husker sikkert legendariske konserter derfra, med blant annet Nirvana, R.E.M., Neil Young og Pearl Jam. I all hovedsak dreier det seg om å presentere artistene i en mer akustisk, neddempet og intim setting.
Vi har i årenes løp hatt stor suksess med konseptet Strømløst på Rockefeller. Her har en lang, lang rekke artister opptrådt, som blant annet Kings Of Convenience, Jonathan Wilson, Bigbang, Thomas Dybdahl, Kurt Vile, Mark Kozelek, Seigmen, Odd Nordstoga, Morten Abel, Erlend Ropstad, Frida Ånnevik, Trygve Skaug og Oslo Ess.
Det blir sitteplasser til publikum, lyskastere byttes ut med stearinlys, og publikum og artist kommer mye tettere sammen og får en annen type kontakt enn på ordinære konserter.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene, Lillestrøm, Norway

Tickets

Sharing is Caring: