STIV AF STEMNING: SZIM + SILVIA + NIKO BLONDE // RUST x ISH

Sun Nov 28 2021 at 06:30 pm to 10:00 pm

RUST | Copenhagen

Mana Events
Publisher/HostMana Events
STIV AF STEMNING: SZIM + SILVIA + NIKO BLONDE \/\/ RUST x ISH
Advertisement
Mere end halvdelen af danske unge ønsker en ny og sundere alkoholkultur.
Kræftens Bekæmpelses og Tryg Fondens kampagne ’Fuld af liv’s ambition er at skabe en fest- og alkoholkultur, hvor man drikker mindre og oplever mere.
Netop samme formål har projektet “Stiv af Stemning”. Projektet går ud på at vise danske unge, at når man er til koncert, er det lige så meget den gode stemningen, der bidrager til festen som alkohol i blodet, derfor “Stiv af Stemning”.
Alt overskuddet fra koncerten går ubeskåret til 'Fuld af Liv' kampagnen, så vi kan få skabt mere opmærksomhed omkring dette og for vendt drukkulturen til det bedre.
Så har du lyst til at bidrage til det gode formål og få en anderledes og uforglemmelig aften, så skynd dig ind og køb billet på linket længere nede.
Lidt mere praktiskinfo:
Hvornår er det?
Velgørenhedskoncerten bliver afholdt søndag den 28/11. Dørene åbner 18:30 og festen slutter klokken 22:00, så man stadig kan nå at få en god nats søvn inden hverdagen kalder.
Hvor er det henne?
Koncerten bliver afholdt på spillestedet RUST (Guldbergsgade 8, 2200 København)
Hvad får du?
Udover en uforglemmelig aften, leverer ISHspirits non-alcoholic fri bar. ISHspirits har været så fantastiske at donere deres produkter til den gode sag.
Hvem spiller:
Kunstnerne Niko Blonde, Silvia og Szim spiller op til fest. Ligesom ISHspirits, donere kunstnerne også deres tid til den gode sag.
Link til billetter:
https://billetto.dk/e/stiv-af-stemning-szim-niko-blonde-silvia-rust-billetter-581832
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

RUST, Guldbergsgade 8, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 135.0

Discover more events by tags:

Concerts in Copenhagen

Sharing is Caring: