Spiral Stabilization®1AB

Sat Jun 12 2021 at 09:00 am to Sun Jun 13 2021 at 04:30 pm

Somatic Studio | Helsinki

Somatic Studio
Publisher/HostSomatic Studio
Spiral Stabilization\u00ae1AB Spiral Stabilization®1AB
Kaksipäiväinen koulutus, jossa aloitat Spiral Stabilization -koulutusohjelman suorittamisen.
Koulutuspäivien kesto: la klo 9.00–17.00, su klo 9.00–16.30
Kouluttaja: Tiina Arrankoski, SPS-metodin vastaava kouluttaja Suomessa.
Seuraavat SPS 1AB -koulutukset:
12.-13.6.2021
28.-29.8.2021
Koulutuspäivien kesto: la klo 9.00–17.00, su klo 9.00–16.30
Hinta: 370 € (sis. alv:n 24%).
Hintaan sisältyy aamu- ja päiväkahvi, SPS-vastuskuminauha sekä kuvalliset liikeohjeet. Mikäli haluat syventävää tietoa spiraalistabilaatio-menetelmästä, kurssilla on myynnissä Richard Smisekin kirjoja. Kirjoja voit hankkia etukäteen myös Askel Educationin kautta täältä.
1AB-osuuden -sisältö:
Koulutuksen ensimmäisessä jaksossa käydään läpi yksityiskohtaisesti SPS-metodin 12 perusharjoitusta sekä periaatteet, jotka harjoittelussa tulee ottaa huomioon. 1A ja B -osaan kuuluvien liikkeiden päätavoitteena on hartian ja lantion seudun lihastasapainon parantaminen, keskivartalon vakauttaminen ylä- ja alaraajojen liikkeiden aikana sekä kehon linjauksen hahmottaminen pystyasennossa tapahtuvassa harjoittelussa.
Lisäksi näiden kahden ensimmäisen kurssipäivän aikana harjoitellaan liikkeiden manuaalista avustusta pareittain istuma-asennossa ja seisten.
Teoriaosuus keskittyy metodin toiminnalliseen anatomiaan eli spiraali- ja vertikaali- lihasketjujen merkitykseen ihmisen liikkuessa. Aiheeseen tutustutaan myös tapauskohtaisten esimerkkien ja mittausten avulla.
Kirjallisen koulutusmateriaalin lisäksi 1AB -osion hintaan sisältyy SPS-vastuskuminauha. Mikäli haluat syventävää tietoa spiraalistabilaatio-menetelmästä, kurssilla on myynnissä Richard Smisekin kirjoja. Kirjoja voit tilata myös etukäteen suoraan SPS-tuotteiden maahantuojalta www.spiraalistabilaatio.fi.
Somatic Center Finlandin järjestämä Spiral Stabilization 1A ja 1B -kurssi on virallisen SPS-ohjaajakoulutusohjelman mukainen. Saat koulutuksesta todistuksen sekä mahdollisuuden edetä SPS-koulutusohjelman mukaisesti.

Event Venue & Nearby Stays

Somatic Studio, Kasarmikatu 36, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: