SPEAKERSnetwork med Mikael Kamber

Mon Jun 21 2021 at 09:00 am to 11:00 am

Crowne Plaza Copenhagen Towers | Copenhagen

SPEAKERSlounge
Publisher/HostSPEAKERSlounge
SPEAKERSnetwork med Mikael Kamber At være sur for en sikkerheds skyld ligger i vores DNA. Den medfødte skepsis over for forandringer og nye ting har til formål at beskytte os fra farer og trusler. Det er en overlevelsesmekanisme, som har tjent os godt gennem tiderne. Men i vores moderne liv er der ikke tilnærmelsesvist så meget, der er farligt. Men vi er stadig udstyret med den samme hjerne som vores forfædre, og dermed er vores reaktionsmønster i udgangspunktet det samme i dag som dengang for mange tusinder år siden.
Mikael Kamber giver dig indblik i, hvorfor det ikke er nok at være sur for en sikkerheds skyld, men han viser dig også vejen til, hvordan du kan bevæge dig i retning af at være ”livsglad med vilje”. Foredraget er baseret på de sidste 20 års forskning i positiv psykologi samt Mikael Kambers arbejde de seneste 10 år inden for feltet.
SPEAKERSnetwork er et arrangement, hvor du kan udbygge dit professionelle netværk og sætte din nyerhvervede viden og inspiration i perspektiv til din hverdag.
Arrangementet afholdes på Crowne Plaza i København fra kl. 09:00-11:00.
Arrangementet er GRATIS at deltage i, men der vil være et NO SHOW gebyr på 400 kr., hvis du tilmelder dig uden at møde op på dagen. Husk derfor at melde afbud til os på [email protected] i god tid, hvis du skulle blive forhindret i at deltage.
Pga. restriktioner er der begrænset antal pladser. Så skynd dig ind og book din plads allerede i dag.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Event Venue & Nearby Stays

Crowne Plaza Copenhagen Towers, Copenhagen Towers, Oerestads Boulevard 114 - 118, 2300 Copenhagen, Denmark, Copenhagen , Denmark

Tickets

Sharing is Caring: