Soundvenue Live: Forpremiere på Alex Garlands 'Men'

Tue May 24 2022 at 07:30 pm

Empire Bio | Copenhagen

Empire Bio
Publisher/HostEmpire Bio
Soundvenue Live: Forpremiere p\u00e5 Alex Garlands 'Men'
Advertisement
Alex Garland er en af tidens mest originale filmskabere, hvis ’Ex Machina’ og ’Annihilation’ var stimulerende sci-fi med blæret æstetik.
Nu går han linen ud med horrorperlen ’Men’, en voldsomt intens, overraskende og ofte afvæbnende sjov film, som du tirsdag 24. maj kan se som de første i landet ved Soundvenues forpremiere i Empire Bio, præsenteret i samarbejde med PIFT.
Filmen handler om Harper, der efter sin eksmands død lejer et overdådigt gammelt hus langt ude på landet. Men hun forbliver ikke alene længe i huset, hvor en række mærkværdige mænd – der alle har en bizar lighed med hinanden! – trænger sig på.
Alex Garland leger frydefuldt med gysertroperne, samtidig med at der er en dyster afsøgning af sorg og skyld frem mod en afslutning, vi allerede godt nu tør rubricere som årets mest vanvittige.
The A.V. Club kalder filmen for et »sindssygt mesterværk«.
I hovedrollen ses en af tidens mest interessante skuespillere, Jessie Buckley, mens Rory Kinnear (’Black Mirror’) leverer en decideret magtdemonstration i et hav af forskellige roller i dette frygtløse møde mellem Lars von Trier og ’Get Out’.
(Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder og optaget video under arrangementet, som kan blive benyttet i markedsføringsøjemed.)
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Empire Bio, Guldbergsgade 29F, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: