Sound of GroundingYin® Yoga

Thu Nov 09 2023 at 06:00 pm to 08:00 pm

Sielunkuu Tiina Pitkänen | Helsinki

Sielunkuu Tiina Pitk\u00e4nen
Publisher/HostSielunkuu Tiina Pitkänen
Sound of GroundingYin\u00ae Yoga
Advertisement
Matkusta kanssamme joogan ja äänimaljojen rauhoittavaan maailmaan! Annika Tammiluodon ohjatessa pehmeää Grounding®Yinjoogaharjoitusta, saamme samalla nauttia upeasta, voimauttavan meditatiivisesta äänimaisemasta Sielunkuun Tiina Pitkäsen johdolla.
Pääset harjoituksen aikana nauttimaan myös Annikan hoitavasta, maadoittavasta shiatsukosketuksesta.
Äänimaljojen värähtely rentouttaa kehoa ja lihaksia, syventäen Yinjoogan lempeitä asanoita. Maljojen herkkä ja hyväilevä ääni rauhoittaa ja alentaa stressitasoa niin kehosta kuin mielestäkin.
Anna harmonisten äänien huuhdella koko kehoasi ja viedä syvään rentoutukseen, missä aika ja paikka menettävät merkityksensä ja on vain tämä hetki. Sinun tehtävänäsi on vain rentoutua ja nauttia olostasi, olla levollisesti läsnä, irtipäästää kaikesta suorittamisesta.
Tule lataamaan energiavarastosi kehoasi ja mieltäsi hoitavalla energialla ja hyvällä ololla!
Lämpimästi tervetuloa mukaan, sillä tämän olet ansainnut! ♥
Varaathan paikkasi pian!
Paikkoja rajoitetusti.
Paikka:
Koulutus ja rentoutuskeskus Sointukylpylä
Malminkaari 23 B, 00700 Helsinki
Hinta: 45 euroa
Kesto: 2 h
Ilmoittautuminen:
www.nettiaika.fi/sielunkuu
Hyvä tietää!
Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta. Rentouttava harjoitus sopii kaikille. Sointukylpylän viihtyisässä tilassa sinua odottavat alusta, joogatiili, tyyny ja peitto. Ryhmä pidetään pienryhmänä ja tunnille mahtuu 8 osallistujaa.
Ohjaajat:
ANNIKA TAMMILUOTO
Annika on lempeä, levollinen ja läsnäoleva GroundingYin® joogaopettaja, rentoutusohjaaja ja luontaishoitaja. Annika ohjaa Helsingissä GroundingYin® joogahoitoja pienryhmille. Lisäksi hänen seesteinen hoitohuoneensa HEHKU hyvinvointi kutsuu pysähtymään arjen keskellä tarjoten hemmottelua ja hyvinvointia joka tarpeeseen. Luontaishoidossa keho rentoutuu, mieli elpyy ja kokonaisvaltainen hyvä olo vahvistuu. Sama lopputulos on ihanassa GroundingYin® joogahoidossa, joka on joka kerta ainutlaatuinen elämys; yhdistelmä lempeää Yinjoogaa, mielen tyyneyttä ja hoitavan kosketuksen eheyttävää voimaa.
www.hehkuhyvinvointi.fi
TIINA PITKÄNEN
Tiina on Peter Hess® -äänirentoutusmetodin vastuullinen kansainvälinen ammattilainen.
Tiinan Sielunkuun hoitotila sijaitsee Koulutus ja rentoutuskeskus Sointukylpylän tiloissa, joissa hän tekee mm. erilaisia lempeitä ja voimannuutavia rentoutuksia sekä energiahoitoja.
Lämpimästi tervetuloa turvallisesti rentoutumaan ja voimaantumaan Sielunkuuhun.
www.sielunkuu.fi
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Sielunkuu Tiina Pitkänen, Malminkaari 23 B,Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Health-wellness in Helsinki

Sharing is Caring: