Somatic Mindfulness Workshop

Tue Apr 16 2024 at 05:00 pm to 09:00 pm

Fényes Adolf utca | Budapest

Gulbert Lili
Publisher/HostGulbert Lili
Somatic Mindfulness Workshop
Advertisement
Testorientált foglalkozás, amely segíthet: csökkenteni a szorongásod, földelni a jelenléted, kinyitni a szíved az új lehetőségekre.
About this Event

Ezen a mindfulness-alapú, aktiváló mentálhigiénés foglalkozáson megtapasztalhatod, hogyan segíthet neked a testfókuszú jelenlét gyakorlata abban, hogy tudatosabban dönts és változtass. A testfókuszú jelenlét többet jelent a tudatos vagy teljes jelenlét-élmény építőelemeinek tudatosításánál és alakításánál. A mindfulness legáltalánosabb értelmében azt jelenti, hogy felébredünk az „autopilóta” üzemmódban élt életből, és érzékenyebbé, tudatosabbá válunk a mindennapjaink tapasztalataiban meghúzódó lehetőségekre. Az automatikusról a receptív működésre való átállás lehetővé teszi, hogy jobban jelen legyünk, és mélyebben kapcsolódjunk.


A testorientált munka során olyan tanulható készségeket fejlesztünk, amelyek igazoltanhozzájárulhatnak a jól-létünkhöz:


- BELSŐ BIZTONSÁG

- NYITOTT TUDATOSSÁG

- FÓKUSZÁLT FIGYELEM

- EGYÜTTÉRZÉS


Ha fejlesztjük ezen készségeinket, jobban álljuk majd az élet viharait, valamint a mindennapjainkban többször és tovább éljük át a nyugalom, az öröm állapotát.


Mit jelent számomra a somatic mindfulness, és mint testorientált mentálhigiénés szakember hogyan fejlesztem? Erről itt olvashatsz>>


www.liligulbert.com/mindfulness


www.liligulbert.com/post/testfokuszujelenletA foglalkozás gyakorlóterében kifejlesztheted a saját testfókuszú jelenlétedet erősítő gyakorlatodat, melynek otthoni gyakorlásával csillapíthatod a szorongásodat, megnyithatod a szíved a napjaid tapasztalataiban rejlő lehetőségekre, tudatosan fókuszálhatod a figyelmed, és energikusan tehetsz azokért, így jobbá teheted a saját életedet és mások életét, vagy általában a világodat.


A testfókuszú jelenlét gyakorlásával így építheted tudatosan a változást az életedben.


Szeretettel ajánlom a foglalkozást azoknak,


- akik szorongással kelnek reggelente,

- akik a céltalanság ürességét élik meg,

- akik életük megújításán dolgoznak,

- és akik érzik, sokkal több van bennük."A mindfulness igazoltan csökkenti a stresszt, fejleszti az önszabályozás, a fókusz és a koncentráció képességét; segít tolerálni az érzelmeinket és tisztábban gondolkodni; kiegyensúlyozottabbá tesz minket, és javulnak a kapcsolati készségeink. Így szinte mindenki számára előnyös lehet a mindfulness gyakorlása." – Pat OgdenA tematikus foglalkozás gyakorlótere havonta a rendelkezésedre áll, hogy megoszd a tapasztalataidat és a kísérésemmel tovább fejleszd a testorientált gyakorlatodat, ami segít tudatos jelenléttel megküzdeni az aktuális kihívásaiddal.Résztvevők visszajelzései a foglalkozásról:


Mit adott számodra a foglalkozás? Mit viszel magaddal?


“ Megerősítést. A sok éves terápiás folyamatot követően ma megerősödött bennem, hogy amúgy én alapvetően tök jól vagyok, jó úton haladok, csak arra kell fókuszálnom, ami előre visz, nem pedig bele ragadni a negatívba.

Mi az, ami előre visz? Nem megfeledkezni dolgokról. A mai foglalkozáson például eszembe jutott a víz fontossága, hogy mennyire szeretem az óceánt, illetve hogy mennyire vizuális vagyok.

Ami még fontos: Saját magam nyugalmáért én vagyok a felelős!”


“Világos, tiszta, érthető megerősítést és útmutatást. Gyors és használható, új lehetőségeket, hogy önmagamhoz férjek. Ez a módszer szokatlanul különleges a lehető legjobb értelemben.”Az eseménysorozat részletei:


Csoportvezető: Gulbert Lili mentálhigiénés szakember

Időpont: 2024. április 16. 17-21 óra

Helyszín: 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 6-8.

Létszám: maximum 4 fő (min. 2 fő)

Jelentkezési határidő: 2023. április 13.

Részvételi díj: 15000Ft


Az ingyenes Eventbrite jeggyel regisztrálhatsz az eseményre. Ezt követően e-mailben tájékoztatunk a további lépésekről.


Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Fényes Adolf utca, Fényes Adolf utca, Budapest, Hungary

Tickets

USD 0.00

Discover more events by tags:

Workshops in Budapest

Sharing is Caring: