Somatic Mindfulness Műhely

Tue Apr 16 2024 at 05:00 pm to 08:00 pm

Fényes Adolf u. 6 | Budapest

Gulbert Lili
Publisher/HostGulbert Lili
Somatic Mindfulness M\u0171hely
Advertisement
A műhelyfoglalkozáson úgy fejlesztheted a testfókuszú jelenléted, hogy képes légy tudatosabban dönteni és változtatni feszült helyzetekben.
About this Event

Ezen a mindfulness-alapú, aktiváló mentálhigiénés foglalkozáson megtapasztalhatod, hogyan segíthet neked a testfókuszú jelenlét gyakorlata abban, hogy tudatosabban dönts és változtass. A testfókuszú jelenlét többet jelent a tudatos vagy teljes jelenlét-élmény építőelemeinek tudatosításánál és alakításánál. A mindfulness legáltalánosabb értelmében azt jelenti, hogy felébredünk az „autopilóta” üzemmódban élt életből, és érzékenyebbé, tudatosabbá válunk a mindennapjaink tapasztalataiban meghúzódó lehetőségekre. Az automatikusról a receptív működésre való átállás lehetővé teszi, hogy jobban jelen legyünk, és mélyebben kapcsolódjunk.


A testorientált munka során olyan tanulható készségeket fejlesztünk, amelyek igazoltan hozzájárulhatnak a jól-létünkhöz:

- BELSŐ BIZTONSÁG

- NYITOTT TUDATOSSÁG

- FÓKUSZÁLT FIGYELEM

- EGYÜTTÉRZÉS


Ha fejlesztjük ezen készségeinket, jobban álljuk majd az élet viharait, valamint a mindennapjainkban többször és tovább éljük át a nyugalom, az öröm állapotát.


Mit jelent számomra a somatic mindfulness, és mint testorientált mentálhigiénés szakember hogyan fejlesztem? Erről itt olvashatsz>>

www.liligulbert.com/mindfulness

www.liligulbert.com/post/somatic-mindfulness-mit-uzen-a-testem


A foglalkozás gyakorlóterében kifejlesztheted a saját testfókuszú jelenlétedet erősítő gyakorlatodat, melynek otthoni gyakorlásával csillapíthatod a szorongásodat, megnyithatod a szíved a napjaid tapasztalataiban rejlő lehetőségekre, tudatosan fókuszálhatod a figyelmed, és energikusan tehetsz azokért, így jobbá teheted a saját életedet és mások életét, vagy általában a világodat.


A testfókuszú jelenlét gyakorlásával így építheted tudatosan a változást az életedben.


Szeretettel ajánlom a foglalkozást azoknak,

- akik szorongással kelnek reggelente,

- akik a céltalanság ürességét élik meg,

- akik életük megújításán dolgoznak,

- és akik érzik, sokkal több van bennük.


"A mindfulness igazoltan csökkenti a stresszt, fejleszti az önszabályozás, a fókusz és a koncentráció képességét; segít tolerálni az érzelmeinket és tisztábban gondolkodni; kiegyensúlyozottabbá tesz minket, és javulnak a kapcsolati készségeink. Így szinte mindenki számára előnyös lehet a mindfulness gyakorlása." – Pat Ogden


A tematikus foglalkozás gyakorlótere havonta a rendelkezésedre áll, hogy megoszd a tapasztalataidat és a kísérésemmel tovább fejleszd a szomatikus erőforrásaid eszköztárát, ami segíthet tudatos jelenléttel megküzdeni az aktuális kihívásaiddal.


Résztvevők visszajelzései a foglalkozásról:

Mit adott számodra a foglalkozás? Mit viszel magaddal?


“ Megerősítést. A sok éves terápiás folyamatot követően ma megerősödött bennem, hogy amúgy én alapvetően tök jól vagyok, jó úton haladok, csak arra kell fókuszálnom, ami előre visz, nem pedig bele ragadni a negatívba.

Mi az, ami előre visz? Nem megfeledkezni dolgokról. A mai foglalkozáson például eszembe jutott a víz fontossága, hogy mennyire szeretem az óceánt, illetve hogy mennyire vizuális vagyok.

Ami még fontos: Saját magam nyugalmáért én vagyok a felelős!”


“Világos, tiszta, érthető megerősítést és útmutatást. Gyors és használható, új lehetőségeket, hogy önmagamhoz férjek. Ez a módszer szokatlanul különleges a lehető legjobb értelemben.”Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Fényes Adolf u. 6, 6 Fényes Adolf utca, Budapest, Hungary

Tickets

HUF 15000.00

Sharing is Caring: