SOLD OUT! Új időpont! Che Sudaka, Jolly Jackers /A38 Hajó/

Wed Feb 01 2023 at 07:30 pm to 10:30 pm

A38 Hajó | Budapest

A38 Haj\u00f3
Publisher/HostA38 Hajó
SOLD OUT! \u00daj id\u0151pont! Che Sudaka, Jolly Jackers \/A38 Haj\u00f3\/
Advertisement
Jegyek: https://bit.ly/chesudaka_0201
A koncert 2023. február 1-én kerül pótlásra. A jegyek érvényesek maradnak az új dátumra!
//
CHE SUDAKA
Ha azt mondjuk, Mano Negra vagy Manu Chao, valószínűleg mindenki tudja, miről van szó. És ha azt mondjuk: Che Sudaka? Majdnem ugyanarról: ez a jórészt argentin és kolumbiai bevándorlókból alakult barcelonai utcazenekar viharos tempóban emelkedett a világzenei slágerlisták élére. Ska, salsa, reggae, dub, punk, akusztikus gitár és elektronikus kütyük, eszméletlen életvidámság – mindehhez hol ironikus, hol véresen komoly szövegek. Zenéjük remekül példázza, hogy az utóbbi évtizedben milyen fantasztikus hellyé vált Barcelona, és hogy a Mano Negra zenei hagyománya nem halt ki - sőt, élőbb, mint valaha.
Ez a kirobbanó és megállíthatatlan energia érkezik ismét Budapestre; a zenekar ötödik alkalommal, legutóbbi koncertje után nyolc évvel tér vissza az A38 Hajóra 2022. február 2-án.
Jegyek: https://bit.ly/chesudaka_0201
JOLLY JACKERS
A 2013 januárjában alakult 13 európai országban megfordult Jolly Jackers immár majd' 300 koncerttel, 4 lemezzel és 5 single-lel a háta mögött nemsokára a 10. születésnapját ünnepli.
A banda hihetetlen energiabombaként süvít végig minden színpadon, legyen az egy kis pubban valahol a svájci hegyekben, vagy egy nemzetközi nagyfesztiválon Spanyolország szívében. Olyan művészekkel játszottak már együtt mint a The Rumjacks, a Fiddler's Green, a Europe vagy az Eluveitie.
Koncertjeiken csak saját szerzeményeiket játsszák, a produkciót pedig immár hagyományként minden alkalommal megfűrszerezi egy üveg whiskey, amelyet a koncert alatt a szomjas közönséggel oszt meg a társaság.
A 10 éves jubileumra nemcsak koncertsorozattal, de egy új nagylemezzel is készülnek, amely előfutárai a 'Pirate Punk' és a 'Bartender' 2022-ben single-ként már meg is jelentek.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: