Få billetter! Soen [support: Oceanhoarse] - 17. november - VEGA - Få billetter

Wed Nov 17 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

All Things Live Denmark
Publisher/HostAll Things Live Denmark
F\u00e5 billetter! Soen [support: Oceanhoarse] - 17. november - VEGA - F\u00e5 billetter
Advertisement
Husk at medbringe gyldigt corona-pas

VEGA og All Things Live præsenterer
?????????? ?????-??????????? ??? ?????????? ????
Ledet af den tidligere trommeslager i Opeth, Martin Lopez, står metaltropperne i Soen klar til at belejre Lille VEGA den 17. november.

I februar udgav svenske Soen deres femte studiealbum, IMPERIAL. De otte skæringer er knivskarpt produceret af Iñaki Marconi og mastereret af Kane Churko, der har arbejdet med folk som Ozzy Osbourne og Bob Dylan. Den rene kraft og poesi i Soens musikalske univers er mere finpudset end nogensinde før.

Temaerne på den nye udgivelse centrerer sig om frustration, refleksion og håb og med IMPERIAL har bandet skabt deres mest hårde, dynamiske og terapeutiske album til dato. Martin Lopez fortæller om sangskrivningen:
“In my life I try to be as real as possible, but I think that the music, and nature, of SOEN are the only place that I really, really feel I can be myself. When you’re home, doing music, writing lyrics, that is where you really get to express yourself without any judgement and with total freedom.”

Singleforløberen, ”Monarch”, tager lytteren med på en episk rejse gennem knusende riff og majestætiske melodiske passager. Sangen handler om samfundets manglende medfølelse og forståelse, der smitter af på den yngre generation og skaber destruktive væsener.

Soen formår at sammensmelte fængende melodistrofer med tyngde i et potent univers af skærende, distortede guitarer og fremdrevne trommer. Martin Lopez beskriver bandets musik som “melodisk, tungt, indviklet og anderledes.”
Support: Oceanhoarse
Oceanhoarse er opsteget fra den finske metal-undergrunden for at spille rendyrket heavy metal for folket. Bandet består af Oskari Niemi, Joonas Ksonen, Ben Varon og Jyri Helko. Bandet har varmet op for navne som Beast In Black, Ensiferum og Freak Kitchen.

????? ?? ?????????:
Soen (SE)
Onsdag d. 17. november 2021 kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 195 kr. + gebyr
Billetsalget starter torsdag den 21. januar kl. 10.00 via vega.dk, Ticketmaster og All Things Live
? SERVICEINFO - HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er Ticketmaster.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: