Smerte, funksjon og Triggerpunkt

Tue Feb 08 2022 at 09:00 am to Sun Feb 13 2022 at 04:00 pm

Axelsons Institute | Oslo

Axelsons Institute
Publisher/HostAxelsons Institute
Smerte, funksjon og Triggerpunkt
Advertisement
Kurset kan tas enkeltstående for deg som er fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, massør eller har lignende bakgrunn, eller som en del av videreutdannelse til Massasjeterapeut for deg som er utdannet massør fra Axelsons.
Lær om hvordan kroppen registrerer og bearbeider ytre og indre stimuli. Hvordan tilpasser nervesystemet seg til endret stimulering? Hvordan setter man i gang, kontrollerer og avslutter bevegelser? Vi går også gjennom det autonome nervesystem, både den parasympatiske og sympatiske delen. Praktiske øvelser inngår som en viktig del av kurset, og CNS funksjon og oppbygning illustreres gjennom sykehistorier. Til slutt får du en gjennomgang av nervesystemets reparasjonsmekanismer.
Kurset tar for seg teori om triggerpunkter, praktisk arbeid med å finne punktene og mulige bakenforliggende årsaker. Presentasjon av ulike behandlingsmodeller med teknikker fra grunn- og fortsettelseskursene samt nye behandlingsmetoder. Bli en terapeut som følger med på utviklingen!
Sted: Axelsons Institute i Oslo sentrum
Dato: 8 - 13 februar 2022.
Tid: 9 - 16 alle dager
Omfatter: 6 dager
Litteratur: Inkludert
Forkunnskaper: Kurset kan tas enkeltstående for deg som er fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, massør eller har lignende bakgrunn, eller som en del av videreutdannelse til Massasjeterapeut for deg som er utdannet massør fra Axelsons.
For mer info og påmelding:
https://axelsons.no/massasjeterapeut/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Axelsons Institute, Akersgata 28, Oslo, Norway

Sharing is Caring: