SmartDOG testipäivät JÄRVENPÄÄ

Sun Jun 13 2021 at 09:00 am to 07:00 pm

Finnpet Lemmikkitarvikkeet | Helsinki

Publisher/HostDognity
smartDOG -testipäivät Järvenpäässä, testaajana Sanni Somppi
Osoite:
Finnpet koulutustila
Satukukanpolku 5 B-00, Järvenpää
https://www.finnpet.fi/category/190/koulutustila
<<>><<>><<>><<>><<>>
Ajanvaraus: https://nettiaika.fi/Smartdog
Lisätiedot smartDOG-testaajalta: [email protected]
Testissä on paikalla vain testaaja, koira sekä omistaja (halutessa koiralle toinen tuttu henkilö voi tulla katsomaan / kuvaamaan).
<<>><<>><<>><<>><<>>
Haluatko saada uutta tietoa koirasi luonteenpiirteistä ja käyttäytymisestä? smartDOG on tutkimukseen perustuva koiran persoonallisuuden testaus, jossa arvioidaan koiran mm. itsehillintää, ongelmanratkaisua, oppimista, muistia ja yhteistyötaipumusta – Nämä kaikki sellaisia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat niin kotikoiran kanssa elämiseen kuin harrastus- tai työkoiran koulutettavuuteenkin.
Testit soveltuvat kaikille yli ~4 kk ikäisille koirille. Sekä rotukoirat että sekarotuiset ovat tervetulleita! Testaus tehdään koiralla miellyttävällä tavalla makupaloja käyttäen. Koiran ei tarvitse osata testissä mitään erityistä.
Saat testistä kattavan raportin sekä käyttäjätunnukset smartDOGin tietokantaan, jossa pääset tarkastelemaan oman koirasi tehtäväkohtaisia tuloksia verrattuna muihin testattuihin koirien keskiarvoihin.

TESTIPAKETIT:
*** smartDOG™ KOGNITIO, 198 €. Laaja aikuisen koiran persoonallisuuden sekä kognitiivisten ominaisuuksien arviointi. Kattavin ja suosituin testi. Kesto n. 1,5 h.
*** smartDOG™ PENTU - Pennun (~4-7 kk) persoonallisuuden sekä kognitiivisten ominaisuuksien arvio, 129 €. Kesto n. 60 min.
*** smartDOG™ PIENI PERSOONALLISUUSARVIO – suppeampi aikuisen koiran kognitiivisten ominaisuuksien arviointi. 85 € (Huom. ei sisällä käyttäjätunnuksia SmartDOGin tietokantaan). Kesto noin 1 h.
*** smartDOG™ OPPIMINEN, MUISTI JA TUNNETILA, 129 €. Kesto n. 60 min. KOirille, jotka ovat aiemmin osallistuneet muuhun smartDOG-testiin.
Lue lisää testeistä täältä: https://smartdog.fi/smartdog-testit
Hyödynnä alennuksemme!
* Toisen koirasi testin hinnasta saat -20 % alennuksen, kolmannesta ja seuraavista koirista -30 %. Koiria ei tarvitse testata samana päivänä. Alennus on voimassa kaikissa smartDOG-testipaikoissa.
* Kasvattaja-alennus: Kun smartDOG PENTU- tai KOGNITIO-testiin osallistuu samana päivänä kolme tai useampi saman kasvattajan koira, kaikki saavat -20% alennuksen

Event Venue & Nearby Stays

Finnpet Lemmikkitarvikkeet, Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Music in HelsinkiEntertainment in Helsinki

Sharing is Caring: