Siv Jakobsen – Slippkonsert | Parkteatret

Thu Feb 02 2023 at 07:00 pm

Parkteatret | Oslo

Parkteatret
Publisher/HostParkteatret
Siv Jakobsen \u2013 Slippkonsert | Parkteatret
Advertisement
Siv Jakobsen har til alles store glede kommet med masser av god musikk I 2022. Dette lover særdeles godt for albumet «Gardening» som kommer i januar, og for konserten hos oss 2. februar.
«Siv Jakobsen er en av de beste vi har», skrev Dagsavisen da hun ga ut det Spellemann-nominerte albumet «A Temporary Soothing» i 2020. Da hadde Jakobsen allerede vekt oppsikt med EPen «The Lingering» (2015) og albumet «The Nordic Mellow» (2017). Helt siden starten har hun turnert mer eller mindre konstant over store deler av verden, og mottatt rosende ord, både for sine utgivelser og opptredener.
Det siste året har vi kunnet oppleve artisten og låtskriveren som support for storheter som José González, The Lumineers og Susanne Sundfør. Samtidig har hovedfokuset vært å ferdigstille nytt materiale, og låtene Jakobsen har servert oss hittil i år, har vært en etterlengtet og vakker smakebit på det kommende albumet.
«Gardening» er et slags familieprosjekt av typen valgt musikkfamilie, der jeg fikk med meg en stor håndfull med fantastiske kolleger og venner, både som produsenter og musikere. Resultatet ble både utrolig nært og samtidig veldig stort lydmessig – akkurat slik jeg ønsket. Live vil jeg gjøre mitt beste for å gjenskape denne nærheten. Jeg gleder meg!
Vi sees på Parkteatret 2. februar.

Billetter 280,- + avg.
I salg via Ticketmaster fra 21.11. Kl.10:00:
https://www.ticketmaster.no/event/704837
18-års aldersgrense
Dørene åpner kl. 19.00
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Parkteatret, Olaf Ryes plass 11, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Gardening in Oslo

Sharing is Caring: