Sirha Budapest 2024

Tue Mar 05 2024 at 10:00 am to Thu Mar 07 2024 at 05:00 pm

Hungexpo | Budapest

Sirha Budapest
Publisher/HostSirha Budapest
Sirha Budapest 2024
Advertisement
A SIRHA Budapest, Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása 2024. március 5. és 7. között a hatodik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba!
A szakkiállítás egyedülálló lehetőséget kínál az élelmiszer-, pék- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar, a csomagolóipar képviselőinek, étteremtulajdonosoknak, szállodavezetőknek, beszállítóknak, séfeknek és gasztronómiai rajongóknak, hogy kapcsolatokat építsenek, ötleteket cseréljenek és megismerjék azokat a forradalmi megoldásokat, amelyek alakítják a globális vendéglátás és éttermi szolgáltatások jövőjét.
A folyamatosan megújulni képes szakkiállítás 2024-ben új szereplővel bővíti programkínálatát. A rendezvény fókuszában a kézműves fagylalt lesz, amelynek exkluzív megjelenést a Fagylalt Aréna, azaz a Gelato Square, mint kiemelt helyszín biztosít, azzal a céllal, hogy teret adjon és támogassa a kézműves fagylalt kultúráját hazai és nemzetközi szinten. Ismerje meg az iparág legújabb trendjeit, vagy éppen a fagylaltalapanyagokat forgalmazó cégek újdonságait és építsen új szakmai és üzleti kapcsolatokat kiállításunkon!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hungexpo, Expo Bistro, Budapest 1106, Magyarország,Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: