Siegerstyle kursus i hundeudstilling i Karlslunde (Ved siden af København)

Sat Mar 25 2023 at 09:00 am

FlyingDogz / Hundesport | Copenhagen

Gerard Oshea
Publisher/HostGerard Oshea
Advertisement
Siegerstyle klassen i håndtering afholdes over en weekend, med 2 timer om dagen. Siegerstyle viser primært for racerne Rottweiler, Schæferhund, Dobermann og Boxer. Din viden er bygges op fra hvor du er i dag og målet er, at du og din hund skal tage ringen med attitude og selvtillid.
Dato: 25-26/3 2023
Tid: Lørdag 9.00-12.00
Søndag 09.00-12.00 (kaffe/the inkluderet, medbring selv frokost).
Løbetid: tæver i løbetid må ikke deltage (det er naturligvis ok at bytte til en anden hund).
Alder: Minimum 4 måneder gammel. Alle racer er velkomne.
Kursus afholdes på letforståeligt engelsk, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål på dansk.
For tilmelding og betaling:
https://yourdogsweden.myshopify.com/products/25-26-3-siegerstyle-kursus-i-hundeudstilling-i-karlslunde-ved-siden-af-kobenhavn
For mere information om hvert kursus se www.yourdogsweden.se eller her på Facebook "Ringtræning/ Udstillingstræning med Gerard og Ia OShea i Danmark"
Dag 1
Den første dag starter med en introduktion og klasseværelsesteori, hvor Gerard og / eller Ia på en underholdende og humoristisk måde forklarer kursets opbygning. Den første dag fokuseres der hovedsageligt på fundamentet i Siegerstyle-visning. Hvilken adfærd, holdning og energi er nødvendig for en vellykket fremvisning?. Alle teknikker forklares og demonstreres først uden hunde.
"Feel-good faktor"
Feel-good-faktoren er noget, Gerard og Ia gør meget ud af at etablere i gruppen, inden de starter træningen. Vi bruger lidt tid på at nedbryde den stress, der kan opstå, når du bringer flere hunde der er ukendte for hinanden ud for hårdt arbejde og træning. Når vi har etableret denne feel-good-faktor, begynder vi at arbejde på vores kommunikationsevner. Manglen på korrekt trænet fremadgående energi er mange gange den første og største fejl at arbejde med.
Dag 2
Som dag 1 introducerer Gerard og Ia langsomt mere og mere koreografi. At få os til at ligne Sieger-stilhandlere mere, og hundene mere som Siegerstyle-udstillingshundene, vi vil have dem til at være.
På dag 2 presser Gerard og Ia klassen til at koncentrere sig om alle de faktorer, der er nødvendige for at gøre dig og din hund mere konkurrencedygtige i ringen. Med Gerards omfattende erfaring som international dommer, samt både Gerard og Ias erfaring som professionelle hundehandlere forklarer og demonstrerer de effektive metoder til, hvordan man skaber et godt førstehåndsindtryk samt lærer både hunde og ejere at bevæge sig med god vogn og fremadrettet holdning. Vi bliver også undervist i teknikker, der er designet til at gøre vores håndtering mere økonomisk, når vi er i ringen og på kort tid. Klassen afsluttes med mere teori og en oversigt over hjemmeøvelser til dig og din hund, så I kan skabe et vinderhold.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

FlyingDogz / Hundesport, Møllesvinget 6,Hvidovre Municipality, Denmark, Copenhagen , Denmark

Discover more events by tags:

Sports in Copenhagen Wrestling in Copenhagen

Sharing is Caring: