Shellac - VEGA - Ny dato - Aflyst

Fri May 27 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm UTC+02:00

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Shellac - VEGA - Ny dato - Aflyst
Advertisement
Koncerten er desværre aflyst. Billetter bliver automatisk refunderet, hvor de er købt.
Shellac blæser træpanelerne af VEGA
Døre: 20.00
Showstart: 21.00
Billetpris: 225 kr. inkl. gebyr
___________________________________________________________________
Shellac beskriver sig selv som en minimalist rocktrio, og på trods af det klassiske og ”skrabede” setup med guitar, bas og trommer har bandet haft næsten maksimal indflydelse på den amerikanske rockscene.
Deres skarpe metalliske guitar-flader (helt bogstaveligt metallisk, da guitarist Steve Albini foretrækker instrumentet med en aluminiumhals og kobber-plektre) bliver blandet med en dyb og dunkende bas og trommer, der danner både et rytmisk underlag og punkterer melodien.
Sidst fans hørte fra bandet var i 2019, hvor de udgav dobbeltalbummet, The End of Radio. Det indeholdt to, tidligere uudgivede BBC Radio studiosesions med John Peel fra 1994 og 2004. Albini nævnte i samme anledning, at der kommer nyt materiale i fremtiden, så der er måske nye sange på set-listen til maj næste år.
Bob Weston, Todd Trainer og Steve Albini var alle kendte navne i den musikalske undergrund, da de i 1993 udgav deres første singler sammen. Deres univers tog udgangspunkt i støj- og math rock og blev på senere udgivelser mere eksperimenterende og improviseret. Som på de to album Terraform og Excellent Italien Greyhound- sidstnævnte indeholder live-favoritten ”The End of Radio”.
Steve Albini har som producer haft en afgørende hånd med i processen, da store album som Pixies’ Surfer Rosa, Nirvanas Nevermind samt In Utero og PJ Harveys Rid of Me blev indspillet. Derudover har han også siddet bag knapperne for navne som Mogwai, Dirty Three og The Breeders.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: