Sepikka (levyjulkkarit) + Rohkeat Kuvat + Pambikallio / 3.12. Kuudes Linja, Hki

Fri Dec 03 2021 at 07:00 pm

Kuudes Linja | Helsinki

Alt Agency & Management
Publisher/HostAlt Agency & Management
Sepikka (levyjulkkarit) + Rohkeat Kuvat + Pambikallio \/ 3.12. Kuudes Linja, Hki
Advertisement
HUOM TAPAHTUMALLA UUSI AJANKOHTA:
3.12.2021 Kuudes Linja, Helsinki
Sepikka (levyjulkkarit)
Rohkeat Kuvat
Pambikallio
Helsigin Kuudennella Linjalla juhlistetaan paljolti hehkutetun luonnonsuojeluindie-yhtye Sepikan debyyttialbumin julkaisua. Illan kattauksen täydentävät upeat tulokasyhtyeet Rohkeat Kuvat sekä Pambikallio.
Ennakkoliput ostat Tiketistä: https://www.tiketti.fi/sepikka-levyjulkkarit-rohkeat-kuvat-pambikallio-kuudes-lippuja/75785
SEPIKKA
Viime vuoden lopulla Muistan sen kesän -singlellään ihastusta herättänyt Sepikka julkaisi uutta musiikkia 30. huhtikuuta. Single Juoksee, juoksee ennakoi artistin syyskuussa ilmestyvää En kestä kylmää lailla ahvenen -esikoisalbumia, jonka julkaisee m.dulor. Sepikan omaleimaisessa maailmassa samastutaan eläimiin, ylistetään ystävyyttä ja tehdään tarkkanäköisiä havaintoja ihmisistä ja ajastamme. Vahvana pohjavireenä on turhautuminen yhteiskunnan tehokkuusajatteluun ja luonnon hyväksikäyttämiseen.
Juoksee, juoksee kommentoi suorituskeskeistä yhteiskuntaa ja sen aiheuttamaa turhautumista: ”Maailma pyörii silmis, ei täst oo saanu oikein koskaan mitään irti, mut silti vaan juoksen. Maisemat vaan ohi vilisee, ei kai niistä kuulu nauttii, ei ei ei.” Miksi tarvitsisi olla jatkuvasti veren maku suussa, jos ilmankin pärjäisi? Sepikka kysyy.
Artisti on rakentanut itselleen uniikin maailman myös musiikillisesti: avaraan ja rosoiseen yhtyesointiin yhdistellään sample-estetiikkaa sekä klassisia instrumentteja. Jouset, torvet ja pianot soivat isosti ja paikoin rikkonaisesti. Sepikka-artistinimen takana on The Scenes -yhtyeestäkin tuttu Joni Seppänen, joka päätti omistautua muutama vuosi sitten ainoastaan musiikille. Hän muutti kotikaupungistaan Oulusta Rovaniemelle kirjoittamaan lauluja ja etsimään inspiraatiota Lapin maisemista. Sittemmin Helsinkiin asettunut Sepikka on julkaissut aiemmin singlen Muistan sen kesän sekä kolme omakustannesingleä.
K-18
https://www.altagency.fi/artists/sepikka/
https://kuudeslinja.com
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Art in Helsinki

Sharing is Caring: