Seminari: Interpretació d’imatges als laboratoris d’hemodinàmica cardíaca

Tue Jan 31 2023 at 09:00 am to 01:00 pm

Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona | Barcelona

Col\u00b7legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona
Publisher/HostCol·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona
Seminari: Interpretaci\u00f3 d\u2019imatges als laboratoris d\u2019hemodin\u00e0mica card\u00edaca
Advertisement
El Grup de treball d'infermeria hemodinàmica organitza aquest seminari que té com a objectiu mostrar les imatges radiològiques que es poden veure de forma habitual en el dia a dia d'una unitat d’hemodinàmica.
Aquesta sessió està dirigida tant al personal de recent incorporació a l'hemodinàmica com a aquelles infermeres que tracten amb els pacients que passen per aquesta unitat.
El seminari està estructurat de forma introductòria amb conceptes bàsics per aquells que no han estat mai a una unitat d'hemodinàmica i a la vegada aclarir dubtes de manera amena mitjançant casos clínics no reals i material pràctic, preparats especialment per aquesta ocasió.
A més, també hi ha lloc per al personal amb més coneixements, ja que es mostraran imatges curioses i poc usuals que poden enriquir els seus coneixements.
La sessió anirà a càrrec de:
Iara Garcia. Infermera de la unitat d’hemodinàmica, cirurgia endovascular i electrofisiologia de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.
Montse Palau. Infermera de la unitat d’hemodinàmica, cirurgia endovascular i electrofisiologia de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.
Mila Ruiz. Infermera la unitat d’hemodinàmica i radiologia vascular intervencionista de l'Hospital Universitari Parc Taulí.
Inscripcions: https://www.coib.cat/ca-es/el-col-legi/com-ens-organitzem/vocalies/infermeria-de-cures-medicoquirurgiques/webinars-infermeria-medicoquirurgica/seminari-del-grup-de-treball-infermeria-hemodinamica.-interpretacio-imatges-als-laboratoris-hemodinamica-cardiaca.html
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Pujades, 350,Barcelona, Spain, Barcelona, Spain

Tickets

Sharing is Caring: