Sega Bodega [Support: Varnrable] - VEGA

Tue May 17 2022 at 08:00 pm to 11:30 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Sega Bodega [Support: Varnrable] - VEGA
Advertisement
VEGA og smash!bang!pow! præsenterer
Sega Bodegas hyperpop blænder VEGA
Døre: 20.00
Showstart: 21.00
Billetpris: 200 kr. inkl. gebyr
___________________________________________________________________

Den 17. maj kan du i Lille VEGA opleve Sega Bodegas genrevridende hyperpop-eksperimenter male den gamle sal i funklende vellyd.

Den irske sangskriver og producer Salvador Navarrete skriver under kunstnernavnet Sega Bodega sfæriske indiepopsange, der emmer af nærvær og sensibilitet. I sangskriverens musikalske univers svæver lytteren vægtløs i et filmisk lydskab af fløjlsbløde synthesizere og luftige vokalharmonier. Navarrete sammenklipper på elegant vis både genrer og kompositioner og skaber et smukt musikalsk papirskib af anmelderroste sange.
Senest har han slået sig sammen med Låpsley på den berusende garage- og trance-inspirerede single "Make U Stay", som blev kåret til Guardians Single of the Week og er blevet råspillet bl.a. BBC Radio 1 og 6Music.
I november 2021 udgav han sit andet studiealbum Romeo, som kastede de to intime bangers af sig "Only Seeing God When I Come" og "Angel On My Shoulder". Med singlerne cementerer han sig, som en af de meste brandvarme producere inden for elektronisk hyper-pop.

Romeo fortæller historien om et stærkt og intensivt forhold mellem sangeren og en mytisk kæreste, Luci, der udelukkende består af lys. Med eksperimenterende elektroniske produktioner, synths og himmelråbende harmonier, fortæller han smukke kærlighedshistorier.
Support: Varnrable
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: