Sebastian Solo @Hotel Cecil, København [udsolgt]

Mon Nov 28 2022 at 07:00 pm to 10:00 pm

Hotel Cecil | Copenhagen

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
Sebastian Solo @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn [udsolgt]
Advertisement
Ikoniske sange, anekdoter og underfundig humor: Sebastian spiller koncert på Hotel Cecil den 28. november. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter i salg.

Sebastian på Hotel Cecil
https://hotelcecil.dk/arrangementer/sebastian/
——————————————
• Billetpris: 425kr
• Billetsalg: https://bit.ly/3LBhfCy
• Døre til koncertsalen åbner kl. 19.00
• Koncertstart kl. 20.00
——————————————
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum, får poesien for alvor vinger. Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.
Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, Skatteøen, Cyrano og Pippi, men også numre som Rose, Måske Ku Vi, Vårvise, Romeo, Her er en sang og mange flere.
Så alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.
Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At opleve ham i trubadur-rollen giver en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian tager publikum med hele følelsesregistret rundt.
Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de eviggrønne sange, vi alle kan synge med på
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Copenhagen

Sharing is Caring: