Scandinavian Team Battle

Sun Jun 27 2021 at 02:00 pm to 11:55 pm

Copenhill SkiingVindmøllevej 6,, 2300 København Copenhagen, Denmark | Copenhagen

CopenHill Urban Mountain
Publisher/HostCopenHill Urban Mountain
Scandinavian Team Battle ??? ???????? ??? ??????????? ?????? ??????? ??̊ ????? ????
Og du kan sikre dig billetter til både freestyle ski konkurrencen og den legendariske afterparty, som afholdes i rooftopbaren på CopenHill.

???????????? ????????? ??? ???????????
Verdens bedste freestyle skiløbere rejser til København for at stå på ski midt om sommeren, på fantastiske CopenHill Urban Mountain. Ikke nok med det, så kan hele arrangementet nydes fra sidelinjen med lækre kolde drikkevarer, til gode tunes fra DJ’en. I konkurrencen dyster fem nationer imod hinanden, hvor de alle prøver at lave større og vildere tricks end modstanderne.

??????????
Du kan nu sikre dig billetter til både skikonkurrence og afterparty, som blandt andet byder på musik fra nogle af Danmarks bedste DJ's Emilie Lilja og Emil Lange, samt en surprise live-act som man ikke vil gå glip af.
Billetten koster 195.- Der er et begrænset antal indgangsbilletter til skieventet, og kun med denne after–party billet sikrer du dig, at du både har plads til ski eventet og til after party på rooftoppen!

Der er rift om pladserne, så elsker du freestyleski og fest så skynd dig at book!
Dørene lukker kl. 19, festen kører til kl 24 og de store stjerner glæder sig ligeså meget som alle via andre til både skiløb og fest!

Event Venue & Nearby Stays

Copenhill SkiingVindmøllevej 6,, 2300 København Copenhagen, Denmark, Copenhagen , Denmark

Tickets

DKK 76.58 to DKK 207.3

Sharing is Caring: