Sasha Velour - Smoke & Mirrors | Oslo

Mon Jan 24 2022 at 07:00 pm to 10:00 pm

Folketeateret | Oslo

Sasha Velour - Smoke & Mirrors | Oslo
Advertisement
Velour introduserer publikum for en helt ny side av kunsten, gjennom 13 glitrende og grensesprengende «lip-sync»-nummere, alle regissert og koreograftert av Velour selv.
Du vil sitte ytterst på ditt sete mens hun eksploderer i roseblader, forsvinner i en sky av røyk, sager seg selv i to, påkaller en regnstorm, og til og med transformerer seg selv til et tre rett foran øynene dine (for å nevne noe). Men den virkelige magien er måten disse illusjonene og synsbedragene bidrar til å få frem dypere sannheter, helt ferske analyser om kjønn, berømmelse, familie og viktigheten av å drømme stort og leve livet til det fulleste.
Med musikk fra Annie Lennox, Whitney Houston, Shirley Bassey, Judy Garland, Celine Dion, Sia, Nina Simone, Le Tigre og flere.
Kostymer designet av samarbeidspartner gjennom flere år, Diego Montoya.
Sasha Velour’s “Smoke & Mirrors” turnerte i Australia og New Zealand i januar 2019, spilte 8 utsolgte forestillinger i New York City i mars 2019, turnerte 23 byer i Nord-Amerika høsten 2019, og hadde utsolgte opptredener i Los Angeles og London, alle med strålende kritikker.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Folketeateret, Storgaten 21- 23, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: