Salamarock: MC Koo 30v-synttärit w/ special guests

Tue Oct 12 2021 at 06:00 pm

TAVASTIA-klubi | Helsinki

All Day Agency
Publisher/HostAll Day Agency
Salamarock: MC Koo 30v-syntt\u00e4rit w\/ special guests
Advertisement
SALAMAROCK: MC KOO 30V PARTY W/ SPECIAL GUESTS
12.10.2021 Tavastia-klubi, Helsinki
Ovet klo 18:00
MC KOO / GASELLIT / JESSE MARKIN / F / STEPA / EEVIL STÖÖ / SOFA / HASSAN MAIKAL / LAINEEN KASPERI / AIVOVUOTO / HAAMU
MC Koo kutsuu kaikki juhlimaan 30v-synttäreitään Tavastia-klubille 12.10.2021! Lavalla nähdään synttärisankarin lisäksi ensiluokkainen kattaus Suomen eturivin rap- ja r'n'b-artisteja! Tapahtuman tuotto ohjataan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 7.7. klo 9:00.
MC Koo on helsinkiläinen räppäri joka on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 14 vuotta. Debyyttialbumi “Koon maailma” ilmestyi huhtikuussa 2017 ja sen suurimmat hitit “Kuuma Mimmi” ja “Kolamies” ovat keränneet Spotifyssa ja Youtubessa yhteensä jo reilusti yli miljoona kuuntelua.
Mc Koo juhlistaa 30v-synttäreitään 12.10.2021 Tavastialla järjestettävässä Salamarockissa. Lavalle nousevat illan aikana maestro Koon lisäksi Gasellit, Jesse Markin, F, Stepa, Eevil Stöö, SOFA, Hassan Maikal, Laineen Kasperi, Aivovuoto ja Haamu.
Salamarockin tuotot ohjataan kokonaisuudessaan Tansanian Mtwaarassa sijaitsevan nuorten koulutus- ja liikuntakeskuksen kunnostukseen. Keskuksessa otetaan huomioon erityisesti kehitysvammaiset nuoret, joille järjestetään liikuntapäivien lisäksi puutarhuri- ja ravintolatyöntekijäkoulutusta. Remontin budjetti on 84 000 euroa ja valmistuttuaan se tukee noin vuosittain kahtatuhatta nuorta kyseisessä läänissä. Koulupudokkaiden ja kehitysvammaisten koulutus- ja työllistymismahdollisuudet Tansaniassa ovat erittäin heikot ja Salamarockin tuki toimii hyvänä kehityksen katalysaattorina.
Rahankeräyksen käytännön toimeenpanija on LiiKe ry.
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä LiiKE ry., Lyhty ry. ja All Day Agency.
Lisätietoja: www.liike.fi/matwaara.
Liput:
-normaalilippu enn. alk. 19 €
-tukilippu enn. alk. 39 €
www.tavastiaklubi.fi
www.liike.fi
www.lyhty.fi
www.allday.fi
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Parties in HelsinkiEntertainment in Helsinki

Sharing is Caring: