Saló de Vins Naturals de Barcelona

Sun Feb 06 2022 at 10:00 am to Mon Feb 07 2022 at 04:00 pm

Nau Bostik | Barcelona

Sal\u00f3 Vins Naturals Barcelona
Publisher/HostSaló Vins Naturals Barcelona
Sal\u00f3 de Vins Naturals de Barcelona
Advertisement
?? Torna el Saló de #VinsNaturalsBCN22, organitzat per l'Associació de Productors de Vins Naturals (PVN).
6 i 7 de febrer de 2022, en la Nau Bostik, La Sagrera. Diumenge de 10-20h. Dilluns de 10-16h.
Més de 50 vinyataires 100% naturals que compartiran els seus vins amb nosaltres! ??
Pots aconseguir les entrades de forma anticipada aquí: https://www.entrapolis.com/entradas/salo-dels-vins-naturals-de-barcelona-2022?fbclid=IwAR2xVLaDaN2IEkP3wcN27wSlOu2H9uQrRhmAdqEUQJwKiuELfxbPrvj4GaE
Aforament limitat. Amb l'entrada us lliurarem una polsera d'accés, copa per tastar i llibreta d'anotacions.
Preu de l'entrada: 10€ (si véns diumenge i dilluns, dilluns podràs entrar amb el tiquet del diumenge, portant la polsera i la copa).
Es podrà comprar l'entrada els mateixos dies del Saló (sempre en línia, a l'enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/salo-dels-vins-naturals-de-barcelona-2022?fbclid=IwAR2xVLaDaN2IEkP3wcN27wSlOu2H9uQrRhmAdqEUQJwKiuELfxbPrvj4GaE), encara que la seva disponibilitat dependrà de que l'aforament no estigui complet.
Servei de restauració a càrrec de El Ginjoler (aliments ecològics, de temporada i proximitat).
NORMES I RECOMANACIONS COVID: S'aplicaran els protocols i condicions vigents per al sector de la restauració durant les dates de celebració del Saló. La setmana del Saló publicarem les condicions i els protocols definitius.

A la PVN defensem el Vi Natural a partir d'una agricultura ecològica, respectuós amb el territori, elaborat sense cap additiu i de forma artesanal per petits vinyataires.
Organitzem aquest saló sense cap ànim de lucre per donar a conéixer la nostra feina i la d'altres vinyataires que comparteixen aquesta manera de pensar i de fer, amb honestedat i transparència.
Més informació: http://www.vinosnaturales.org
--
?? Vuelve el Salón de #VinsNaturalsBCN22, organizado por la Asociación de Productores de Vinos Naturales (PVN).
6 y 7 de febrero de 2022, en la Nau Bostik, La Sagrera. Domingo de 10-20h. Lunes de 10-16h.
Más de 50 viñadores/as 100% naturales que compartirán sus vinos con nosotros/as! ??
Puedes conseguir tus entradas de forma anticipada aquí: https://www.entrapolis.com/entradas/salo-dels-vins-naturals-de-barcelona-2022?fbclid=IwAR2N74JgWmCq6w-noEC9Sb4kk7iaXtkK37R9bYRE4f3qTv05Npx6es7YOfU
Aforo limitado. Con la entrada te entregaremos una pulsera de acceso, copa para catar y libreta de anotaciones.
Precio de la entrada: 10€ (si vienes domingo y lunes, el lunes podrás entrar con el tíket del domingo, trayendo tu pulsera y tu copa).
Se podrá comprar la entrada los mismos días del Salón (siempre online, en el enlace: https://www.entrapolis.com/entradas/salo-dels-vins-naturals-de-barcelona-2022?fbclid=IwAR2N74JgWmCq6w-noEC9Sb4kk7iaXtkK37R9bYRE4f3qTv05Npx6es7YOfU ), aunque su disponibilidad dependerá de que el aforo no esté completo.
Tendremos servicio de restauración a cargo de El Ginjoler (alimentos ecológicos, de temporada y proximidad).
NORMAS Y RECOMENDACIONES COVID: Se aplicarán los protocolos y condiciones vigentes para el sector de la restauración, durante las fechas de celebración del Salón. La semana del Salón publicaremos las condiciones y protocolos definitivos.
A la PVN defendemos el Vino Natural a partir de una agricultura ecológica, respetuosa con el territorio, elaborado sin ningún aditivo y de forma artesanal por pequeños viñadores y viñadoras.
Organizamos este salón sin ningún ánimo de lucro para dar a conocer nuestro trabajo y el de otros/as viñadores/as que comparten esta manera de pensar y de hacer, con honestidad y transparencia.
Muy pronto informaremos de la lista de participantes, y donde comprar las entradas anticipadamente.
Prestad atención a nuestras redes sociales!!!
Más información: http://www.vinosnaturales.org
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Nau Bostik, C/ Ferran Turné 1-11, Barcelona, Spain

Tickets

Sharing is Caring: