Saimaa

Mon Dec 05 2022 at 08:00 pm

Korjaamo | Helsinki

All Day Agency
Publisher/HostAll Day Agency
Saimaa
Advertisement
Hurmoksellinen Saimaa livenä Korjaamon Vaunusalissa itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta!
Matti Mikkolan luotsaama Saimaa on erityislaatuinen yhtye, joka jatkuvan sutkutuksen ja hutkutuksen ajamana kurkottaa kohti loputonta soittoeuforiaa. Huippumuusikoista koostuvan kollektiivin seikkailu musiikin parissa on vapautunutta, grandiöösiä ja ihanan rajoittamatonta. Pepe Willbergin ja Pyhimyksen solistoimien platinalevyjen, Ylen Urheilu-Suomi-scoren ja arvostelumenestykseksi nousseen cover-levyn kautta yhtye on synnyttänyt hallitun progen, classic rockin, funkyn viihdemusan sekä klasarin superpyörteen, jonka sävyissä soi Suomi-iskelmän kaiho.
60- ja 70-lukujen soundeista ja estetiikasta häpeilemättömästi ammentava Saimaa onkin ylväimmillään nimenomaan livenä, lukuisten huippumuusikoiden uppoutuessa hekumalliseen yhteissoittoon ja vuorojamitukseen, jota hallitsevat yltäkylläiset telepaattiset voimat. Elävä todiste tästä on vuonna 2020 julkaistu tuplalivealbumi ”Loputon sutkutus Vol 1.”
Yhtyeen pääasialliset säveltäjät Matti Mikkola ja Eppu Kosonen ovat suomalaisen musiikkikentän mestarikokkeja, jotka ovat tehtailleet hittejä niin JVG:lle, Vesa-Matti Loirille, Paula Vesalalle, Kaija Koolle, Juha Tapiolle kuin Lauri Tähkällekin. Saimaan keittiössä operoidaan kuitenkin kaukana pop-musiikin laeista ja raameista. On kuin pääsisi nauttimaan mestarikokkien herkkuluomuksista heidän vapaa-ajallaan. Huikea ammattitaito, kokemus ja tekemisen riemu luovat villin, värikkään ja yllätyksellisen kokemuksen, joka ei hevillä unohdu.
Itsenäisyyspäivän aaton ilonpito jatkuu Saimaan keikan jälkeen Korjaamon aulabaarissa Noitaillan merkeissä! Nautinnollista musiikkia ja äänitaidetta maapallolta ja muualta soittaa dj Š. Kaikkia on pyydetty ihan yhtä paljon.
Ma 5.12. Saimaa
Vaunusali
Ovet 20:00
Showtime 21:30
Liput ennakkoon 25€ / ovelta 30€
Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella (Vain korttimaksu)
Ikäraja K18
+
NOITAILTA: Maaginen itsenäisyysdisko
Korjaamon aulabaari
Ma 5. joulukuuta 2022
Klo 23-02
Vapaa pääsy
https://fb.me/e/3e9ISqK1u
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Korjaamo, Töölönkatu 51 A-B,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: