SAGA - Ny dato - 24. oktober 2022 - Amager Bio

Mon Oct 24 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm UTC+02:00

Amager Bio | Sundbyerne

Ticketmaster Danmark
Publisher/HostTicketmaster Danmark
SAGA - Ny dato - 24. oktober 2022 - Amager Bio
Advertisement
???? - ? ????? ?? ???????? ???? ???2
???????????? ???????: ?. ??????? ??. ??
?????????? ???: ????????????.?? / ?????????????.??
Progrock-legenderne SAGA vender endnu engang tilbage til glæde for alle fans af god og præcist spillet rockmusik. Sidst de gæstede Amager Bio var billetsalget så godt, at en koncert blev til to for at imødekomme de mange, der ville med.
Saga blev dannet i 1977 af brødrene Jim og Ian Crichton og har siden debutpladen udkom i 1978, udgivet 21 albummer. Tidligt i karrieren – i 1981 – var Saga hovednavn på Roskilde Festival, hvor de spillede på den historiske orange Canopy-scene.
Orkestret har været stamgæster i københavnske Amager Bio, hvor de har givet en lang række fantastiske koncerter, senest i februar 2020 lige inden at coronaen for alvor slog igennem. Når de vender tilbage er det i oktober 2022, hvor de store, fælles musikoplevelser gerne skulle være tilbage igen.
? SERVICEINFO - HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er Ticketmaster.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Amager Bio, Øresundsvej 6, Sundbyerne, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: