S1MBA (UK) // RUST

Fri Mar 18 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

RUST | Copenhagen

RUST
Publisher/HostRUST
S1MBA (UK) \/\/ RUST
Advertisement
S1MBA (UK)
Da verden lukkede ned i marts 2020, skyllede iørefaldende lydbølger hen over hele verden i form af nummeret "Rover". Nummeret kom fra den zimbabwisk-fødte artist S1MBA, der straks havnede på det musikalske verdenskort, efter tracket blev et gigantisk TikTok-hit. Siden har ”Rover” været nomineret som Bedste Britiske Single ved BRIT Award, og i dag har det over 220 millioner streams på Spotify.
S1MBAs zimbabwiske rødder fornemmes tydeligt i musikken, og det første instrument, han lærte at spille, var da også den afrikanske djembe tromme efterfulgt af marimbaen. I teenageårene flyttede S1MBA til en lille flække i England ved navn Farrington, hvilket var en kæmpe udfordring for artisten, der pludselig skulle navigere og forsøge at passe ind i samfund, der ikke helt forstod ham.
I kølevandet på sit TikTok-hit har S1MBA udgivet musik med artister som KSI og Tion Wayne - og 3. september i år udgav han så debutalbummet 'Good Time Long Time'. Albummet inviterer ind i artistens dybeste jeg, hvilket du kan opleve på tæt hånd, når han gæster RUST i foråret.

OBS! BILLETSALGET STARTER TORSDAG DEN 2. DECEMBER KL. 10.00
Køb billetter her: https://billetto.dk/e/s1mba-uk-rust-billetter-586199/select
--------------------------------------
• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00
• Billetter: 135 kr.
• Aldersgrænse: 18 år
--------------------------------------
Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

RUST, Guldbergsgade 8, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Art in Copenhagen

Sharing is Caring: