Få billetter! Søren Sko @Hotel Cecil, København

Sun Jan 23 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Hotel Cecil | Copenhagen

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
F\u00e5 billetter! S\u00f8ren Sko @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn
Advertisement
Søren Sko kommer til Hotel Cecil i København den 23. januar 2022, hvor han lufter sange fra sit imponerende bagkatalog samt helt nye sange på dansk. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.
Søren Sko tager på solo-tur med lydtroldmanden og keyboardspilleren Søren Møller som eneste backing. Om den kommende koncert udtaler han:
”Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’ længe. Der er også et par sange fra min deltagelse i ”Toppen af poppen” sidste år, som fortjener at blive fortolket live! Jeg har lyst til at fortælle noget mere, både i mit musikalske udtryk og historierne bag mine sange”.
Om de nye sange siger han:
”For første gang i min karriere er det ordene, der er kommet før musikken – det har jeg aldrig prøvet før. Da jeg, sammen med min producer, lavede råskitsen til en af mine nye sange, ‘I al elskværdighed’, var jeg lige ved at græde, fordi musikken ramte ordene og virkelig løftede dem. Havde jeg bare læst teksten op, ville det slet ikke have haft samme effekt”.
”At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden, jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv”.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Søren Sko på Hotel Cecil
Billetpris: 220kr + gebyr
Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC2904B
Baren åbner kl. 18
Døre til koncertsalen åbner kl. 19 / koncertstart kl. 20
www.hotelcecil.dk/arrangementer/soren-sko-4/
Tilmeld dig Hotel Cecils nyhedsbrev: http://eepurl.com/dqclV5
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Copenhagen

Sharing is Caring: