Sámándobolás Arikánnal (Budapest)

Wed Nov 30 2022 at 06:30 pm

MagNet Közösségi Ház | Budapest

Kiss Gabriella Arik\u00e1n - Az \u0150ser\u0151 K\u00f6re
Publisher/HostKiss Gabriella Arikán - Az Őserő Köre
S\u00e1m\u00e1ndobol\u00e1s Arik\u00e1nnal (Budapest)
Advertisement
Révülés, Közös Teremtés, Gyógyító hangok, Jelenlét, Erő, Lüktetés, Szabadság, Szárnyalás, Kinyílás, Életöröm, Extázis
Az összejövetel során dobjaink hátán utazva, hangunkat rezgetve révülünk, kapcsolódunk a transzcendenssel, intuitívan feloldódván a jelenlétben, miközben az Új Föld vízióját teremtjük lényünk tudatos fókusza által.
Dönthetünk arról, mit álmodunk meg az emberiségnek. Hiszem, hogy képesek vagyunk leföldelni az Aranykor magasabb minőségű rezgését, és láthatóvá tenni idővel az anyag szintjén is azt a világot, ahol tisztelettel, és szeretettel fordulunk Földanyánk, és minden élőlény irányába. Bízom az emberiségben, magunkban, abban, hogy képesek vagyunk változni, és változtatni. De mindez, magától nem valósul meg, fontos, hogy aktívan tegyünk érte! A csoportos teremtésnek pedig tudjuk, hogy többszörös az ereje, mint az egyéni szándéknak. Hívlak hát, teremtsünk együtt!
Minden alkalom más, mivel a tér-időben és az évkörben aktuálisan megjelenő erőkkel dolgozunk. Az estét táltos dalok éneklésével kezdjük, aztán táncolunk, majd elmélyülünk a sámándobolásban, végül pedig megpihenünk a sámánhangokat hallgatván.
A részvétel javasolt felajánlása (energiacseréje): 3.000-5.000 Ft
Szeretettel várlak, gyere el közénk, ha hívást érzel!
Amennyiben van sámán dobod, vagy csörgőd, kérlek, hozd magaddal őket, ugyanakkor a részvételnek nem feltételei, elég az is, ha a saját hangoddal vagy jelen. (Ha még nincs dobod, és szeretnél, akkor a segítségemmel el tudod azt készíteni magadnak, vagy én is el tudom azt készíteni a számodra, egyéni igényeidnek megfelelően.)
Kérlek, ha lehetőséged van rá, hozz magaddal: egy szál virágot, egy mécsest, és egy kis gyümölcsöt / magvakat / pogácsát felajánlásként, amit az est végén megosztunk egymással!
A férőhelyek száma korlátozott! A részvételt a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudom biztosítani!
Köszönöm, ha a barátaiddal is megosztod ezt a lehetőséget!
Bejelentkezés:
Kiss Gabriella Arikán
Mail: [email protected]
Fb: Az Őserő Köre
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

MagNet Közösségi Ház, Andrássy út 98., Budapest, Hungary

Sharing is Caring: