såforsatan [support: Augustkbh] - VEGA

Wed Nov 24 2021 at 07:00 pm to 11:30 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
s\u00e5forsatan [support: Augustkbh] - VEGA
Advertisement
Husk at medbringe gyldigt corona-pas

såforsatan serverer mørke beats og bramfri lyrik i Ideal Bar
________________________________________________________________________
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 150 kr. inkl. gebyr
________________________________________________________________________
Når man hører såforsatan, bliver man kastet ind i et mørkt univers, hvor bassen er dunkel og lyrikken ærlig. Det er hiphop krydret med soul og grunge. Han er den ene af de to vindere af Karrierekanonen i 2020, og hans single ”Aldrig Har Jeg” tilbragte fire måneder i rotation på P3.
Nu er såforsatan klar til at rykke fra radioen og ud i landet, hvor han sammen med sit band er klar til at levere en koncert med højt energiniveau. Hans optræden på UHØRT Festival gav GAFFA fem stjerner, og kaldte såforsatan for ”Danmarks nye koncert-kanon”. Der er derfor lagt op til en god aften, når såforsatan kigger forbi Ideal Bar til november.
Support: Augustkbh
Augustkbh er en ny, upcoming rapper fra København. Han synger om suset fra privatfester, hvor 808’s brager igennem, men er heller ikke bange for at rappe om teksttunge emner såsom kærlighed, familie og reflektere over sin egen diskutable livsstil, hvilket giver et befriende oprigtigt univers. Med en kombination af energiske produktioner, ærlige bars og blærerøvscharme er Augustkbh klar til at give en intens koncertoplevelse som support for sin ven, såforsatan.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: