Søndagssalon - Den parisiske harpe

Sun Oct 03 2021 at 11:00 am UTC+02:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
S\u00f8ndagssalon - Den parisiske harpe Søndagssalon er en musikalsk madoplevelse og samtale på scenekanten i Koncertsalen. Oplev DR Symfoniorkestrets soloharpenist Zachary Hatcher i centrum for parisisk kammermusik, og nyd den efterfølgende salonfrokost sammensat af Nicole Højbjerg Pedersen og Cheval Blanc. Vært: Esben Tange.
Søndagssalon inviterer dig ind i scenerummet til musik og samtale med musikerne, efterfulgt af en velkomponeret madoplevelse i restauranten.
På scenen er musikerne i spil og interagerer undervejs med publikum. Dagens vært, Esben Tange leder dig ind i musikken og binder arrangementet sammen med fortællinger, fortolkninger og dialog.
Efter den musikalske oplevelse fortsætter arrangementet i Koncerthusets restaurant, hvor denne Søndagssalons køkkenchef, Nicole Højbjerg Pedersen og Cheval Blanc, komplimenterer oplevelsen med en udsøgt frokostanretning inspireret af dagens musikalske program.
Programmet er en forførende buket med franske værker fra første halvdel af 1900-tallet med DR Symfoniorkestrets soloharpenist Zachary Hatcher som solist. Vi træder ind i det blomstrende komponistsamfund i Paris med værker, som er vidt forskellige, selvom de er skrevet i samme periode. De viser harpens mange facetter, og vi møder det skønne instrument både i den ledende, solistiske rolle, og som medspiller og akkompagnatør i kammermusikalsk sammenhæng.
Medvirkende: Zachary Hatcher (harpe), Austin Lee Hansen og Kern Vesterberg (violin), nn(viola), Chul-Geun Park (cello), Einārs Everss (kontrabas), Joachim Becerra Thomsen (fløjte), Pedro Franco López (klarinet)
Der er begrænset antal billetter til Søndagssalon på selve scenen i Koncertsalen samt Salonfrokosten, men det er også muligt at købe en standardbillet uden frokost til at overvære arrangementet fra orkesterpladserne.
Søndagssalon er et fortløbende format præsenteret af DR Koncerthuset og Kammermusikforeningen.

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: