Rumpistol Ensemble | Hotel Cecil, København [Vinterjazz] - venteliste

Sun Feb 26 2023 at 08:00 pm to 11:00 pm

Hotel Cecil | Herlev

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
Rumpistol Ensemble | Hotel Cecil, K\u00f8benhavn [Vinterjazz] - venteliste
Advertisement
Komponist og producer Rumpistol, fra det prisbelønnede roots-band Kalaha, har skabt elektroniske værker og filmkompositioner i over 20 år. Den 26/2 indtager han - sammen med sit ensemble - Hotel Cecil med deres meditative og cinematiske musikalske univers, der krydser grænserne mellem ambient, jazz- og neoklassisk musik.

Rumpistol Ensemble på Hotel Cecil
www.hotelcecil.dk/arrangementer/rumpistol-ensemble/
——————————————
• Billetpris: 200kr
• Venteliste: https://bit.ly/3C879XS
• Dørene åbner kl. 19.00
• Koncertstart kl. 20.00
——————————————
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5

Rumpistol aka. Jens Berents Christiansen har med sine detaljerede elektroniske værker optrådt på store scener verden over – Roskilde Festival (DK), MUTEK Festival (CAN) og Boiler Room (UK). De seneste år har han dog sat tempoet ned og opsøger i stedet samarbejdspartnere fra både jazzmusikken og den klassiske musiks verden, hvilket har ført til mere arbejde med organisk instrumentation og improvisation.
’Rumpistol Ensamblet’ blev dannet i forbindelse med hans seneste to udgivelser ”After The Flood”(2020) og ”Isola” (2022). Ensemblet består denne aften af Jens Berents Christiansen på klaver/synths, Line Felding (Cody) på cello, Maria Jagd (Kira Skov) på violin & Emil De Waal (Kalaha) på trommer.
“Isola er et stærkt anbefalelsesværdigt album. En stor plade i Rumpistols lange karriere - måske den største.” - Jazznyt
“Med After the Flood fandt Rumpistol kilden til roen og det er den kilde, som Isola nu dyrker nye landskaber fra. Hvis After the Flood blev Rumpistols vej tilbage til musikken, så er Isola lyden af vejen frem.”
- GAFFA
Koncerten på Hotel Cecil er i forbindelse med Vinterjazz – en landsdækkende musikfestival, der finder sted i februar, og som hylder den rige variation i det danske jazz- og musikliv. Læs mere på www.jazz.dk
——————————————
VIGTIG INFORMATION OM BILLETKØB
Vi anbefaler, at du kun køber billetter via vores officielle billetudbyder Ticketmaster. Vi fraråder køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider, da du ikke kan være sikker på billetternes ægthed og ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: