Rolls Voice konsert i Østerås kirke

Thu Oct 20 2022 at 07:00 pm

Østerås kirke | Oslo

Eiksmarka Rotaryklubb
Publisher/HostEiksmarka Rotaryklubb
Rolls Voice konsert i \u00d8ster\u00e5s kirke
Advertisement
Rolls Voice er vokalband med stemmene som instrumenter. Rolls Voice er 8 venner fra studietiden som har holdt sammen i over 25 år. På den tiden har Rolls Voice hatt mange konserter og oppdrag med stor suksess. Den faste julekonserten i Fagerborg kirke har blitt en mangeårig tradisjon. Rolls Voice er dyktige og utradisjonelle, har mye humor og herlig sang- og spilleglede. Repertoaret favner bredt, fra Elvis til Sigrid, fra George Michael til Frank Sinatra, fra Elton John til Daft Punk, for å nevne noe.
Vi inviterer til et musikalsk dypdykk av høydepunkter i populærmusikkens historie fra 50-tallet til i dag. Vi kan derfor love en konsert med "gamle", kjente låter i nytt og friskt arrangement. Her vil det være noe for både gammel og ung. Billetter kr. 280.- ved inngangen eller fra klubbens medlemmer.
Inntekten fra veldedighetskonserten går til Eiksmarka Rotaryklubb's arbeide for tilgjengeliggjøring av turveien langs av Øverlandselva i samarbeid med Bærum Elveforum og til siste etappe i Rotarys arbeid for utryddelse av polio.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Østerås kirke, ,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Concerts in Oslo

Sharing is Caring: