RETROWAVE BARCELONA FEST V 2.0

Fri Oct 27 2023 at 09:00 pm to Sat Oct 28 2023 at 03:00 am

La Deskomunal | Barcelona

Festi Electropop Alternativo
Publisher/HostFesti Electropop Alternativo
RETROWAVE BARCELONA FEST V 2.0
Advertisement
RETROWAVE BARCELONA FEST V 2.0
SYNTHWAVE (RETROWAVE, ELECTROWAVE O FUTURESYNTH) ÉS UN GÈNERE DE MÚSICA ELECTRÒNICA INFLUENCIAT PER BANDES SONORES DE PEL·LÍCULES, MÚSICA I VIDEOJOCS DE LA DÈCADA DELS 80. AMB AQUEST LEITMOTIV, LA NIT DEL 27 D’OCTUBRE A LA DESKOMUNAL, ES CELEBRA EL SEGON RETROWAVE BARCELONA FEST A CÀRREC DE 3 DE LES BANDES DE LA CIUTAT CAPDAVANTERES DINS DEL GÈNERE.
BARCELONA 82 SONEN RETRO SYNTH AMB CERTS TOCS INDIE-DANCE I NU-DISCO. SORGIT DELS RETALLS DE BANDES COM SUPERPUTA O HEROIS DE LA KATALUNYA INTERIOR, COMPTEN AMB UN BON GRUP DE SEGUIDORS FIDELS DINS DEL SYNTHWAVE.
BARCELONA82.BANDCAMP.COM
OBLIQUE SÓN UN DUET SYNTHWAVE/SYNTHPOP ENTRE BARCELONA I TENERIFE. DIVERSOS ALBUMS EDITATS I CANÇONS INCLOSES A DIVERSOS RECOPILATORIS INTERNACIONALS, AVALEN LA TRAJECTÒRIA D’UNA DE LES BANDES PIONERES DE L’ESCENA SYNTHWAVE NACIONAL.
OBLIQUEMUSICOFFICIAL.BANDCAMP.COM
THE LAST CONCORDE SÓN NOSTALGIA I MELODIES QUE ET TRANSPORTARAN DIRECTAMENT AL 1984. POSA EL CASSET DE THE LAST CONCORDE AL TEU WALKMAN, AGAFA LA BMX I PASSA UNA MERAVELLOSA TARDA AL SALÓ ARCADE MÉS PROPER.
THELASTCONCORDE.BANDCAMP.COM
AFTERPARTY GRATUÏT A CÀRREC DELS DJS SUPERSONIC (ONA ELECTRÒNICA), MONOSEXY DJ (RAZZMATAZZ) I XAVI MATEU (F.E.A FEST) QUE ENS ENDINSARAN, AMB LES SEVES MESCLES, A LA DÉCADA DE MIAMI VICE, EL FERRARI TESTAROSSA, EL DELOREAN, EL SYNTHPOP, ELS GREMLINS, ELS GOONIES I L’ITALO DISCO.
PORTA EL TEU LOOK MÉS 80S I NO PARIS DE BALLAR AMB MADONNA, THE MIDNIGHT, DEPECHE MODE, KAVINSKY, PET SHOP BOYS, ELECTRIC YOUTH, THE HUMAN LEAGUE, NEW ORDER, GIORGIO MORODER, CHROMATICS, MIAMI NIGHTS 1984, KRAFTWERK I MOLTS MÉS.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

La Deskomunal, Tenor Massini 5,Barcelona, Spain

Tickets

Sharing is Caring: