Retrowave Barcelona Fest

Fri Mar 31 2023 at 09:00 pm

La Deskomunal | Barcelona

The Last Concorde
Publisher/HostThe Last Concorde
Retrowave Barcelona Fest
Advertisement
乡Retrowave Barcelona Fest 乡
Synthwave (retrowave, electrowave o futuresynth) és un gènere de música electrònica influenciat per a bandes sonores de pel·lícules, música i videojocs de la dècada dels 80s.
Amb aquest late motiv es celebra la nit del 31 de març en la deskomunal el primer festival retrowave barcelona a càrrec de 3 de les bandes capdavanteres dins del gènere de la ciutat.
Afterparty gratuït a càrrec dels djs supersonic (ona electrònica), the lost boys, xavi mateu (f.E.A festival) que ens endinsaran amb les seves mescles a la dècada de miami vice, el ferrari testarossa, el delorean, el synthpop, els gremlins, els goonies i l'italo disco.
Porta el teu look més 80s i no paris de ballar amb madonna, the midnight, depeche mode, kavinsky, pet shop boys, electric youth, the human league, new order, giorgio moroder, divine, chromatics, miami nights 1984, a-ha, kraftwerk entre altres...
Directes:
Barcelona 82
Oblique
The Last Concorde
Divendres 31.03.2023
Portes: 20.45h
Directes 21:00h
Entrades 5€
La Deskomunal
Accés Sala de concerts -> Carrer Riera d’Escuder, 38. 08028 Sants, Barcelona


乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡
Barcelona 82 sonen retro synth amb certs tocs Indie-Dance i Nu-Disco. Sorgit dels retalls de bandes com Superputa o Herois de la Katalunya Interior, compten amb un bon grup de seguidors fidels dins del Synthwave.
乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡
Oblique son un duo Synthwave/Synthpop de Barcelona. 6 àlbums, 2 EP i cançons incloses a diversos recopilatoris avalen la trajectòria d’una de las bandes pioneres de l’escena Synthwave nacional.
乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡
The Last Concorde son nostàlgia i melodies que et transportaran directament a 1984. Posa el cassette de The Last Concorde al teu walkman, pilla la BMX i passa una meravellosa tarda al Saló Arcade mes proper.
乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡乡
Després dels concerts, Xavi Mateu DJ, Supersonic DJ, The Lost Boys DJS i Oblique DJ ompliran la pista de ball de synth / indie / urban / electropop.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

La Deskomunal, Tenor Massini 5,Barcelona, Spain, Barcelona, Spain

Tickets

Sharing is Caring: