Regionális Szakmai Nap Gödöllő/Budapest

Thu Dec 01 2022 at 08:30 am to 04:45 pm

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont | Budapest

\u00c9MSZ
Publisher/HostÉMSZ
Region\u00e1lis Szakmai Nap G\u00f6d\u00f6ll\u0151\/Budapest
Advertisement
Minden évben hagyományosan Gödöllőn szervezzük a Regionális Szakmai Napok konferenciasorozatunk utolsó rendezvényét. Az idei évben sajnos nem tudjuk Gödöllőn megrendezni, mivel az egyetem épületeit felújítják, és a korábbi helyszínt, a Művelődés Házát ideiglenesen bezárták. Nem találtunk a városban megfelelő helyszínt, ezért szokásos budapesti helyszínünkön, a Lurdy Konferenciaközpontban szervezzük meg a konferenciát. Aki nem tud személyesen megjelenni, online formában is megtekintheti, elvégezheti a továbbképzést.
Ezt a konferenciát is a BME Épületszerkezettani Tanszék szakmai támogatásával, oktatóinak közreműködésével szervezzük, főként építészek és kivitelezők számára.
Erre a képzésre akkor is érdemes jelentkeznie, ha idén már korábban részt vett a sorozat valamely konferenciáján, mivel a programja eltérő a többi ÉMSZ Regionális Szakmai Napok és tematikus konferenciák előadásaitól.
Időpont:
2022. december 1. csütörtök, 9.00 - 17.00
Helyszín:
Lurdy Konferenciaközpont, 5. terem, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
A képzés előadásai az aktuális kérdésekre kínálnak megoldást, példák bemutatásával, sok hasznos információval építészeknek és gyakorlati szakembereknek. Elismert egyetemi professzorok előadásai és gyártók alkalmazástechnikai ismertetői mellett kivitelezői tapasztalatokat ismerhetnek meg a hallgatók. A helyszínen lehetőséget biztosítunk személyes konzultációra a gyártók képviselőivel a kiállítási standoknál.
Az „Év Tetője 2022 Nívódíj Pályázat” díjazott pályamunkáiról készült kiállítás végig kíséri a sorozatot.
Fő témák:
- Megbízható tetők, homlokzatok, szigetelések
- Környezettudatos építés, innováció, felújítás. Szakmai szabályok, irányelvek. Megvalósult projektek, jó példák, rossz példák.
MÉK: 3 pont /2021/170
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Amennyiben Ön személyesen szeretne részt venni:
A járványhelyzetet természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük, rendezvényeinket a mindenkor érvényes szabályok betartásával szervezzük.
- Előzetesen regisztráljon a lenti linkre kattintva, válassza ki az RSZN Gödöllő/Budapest - december 1. személyes részvételt.
- Kötelező a reggeli helyszíni regisztráció.
- A továbbképzési igazolásokat a rendezvény végén kizárólag személyesen lehet átvenni.
Amennyiben Ön online szeretné elvégezni a képzést:
A továbbképzés teljesítéséhez szükséges az előzetes regisztráció, a képzés reggelén a bejelentkezés és a tesztkérdések megválaszolása, és visszaküldése a megjelölt határidőig.
- Regisztráljon a lenti linken keresztül, válassza ki az RSZN Gödöllő/Budapest - december 1. online részvételt.
- A konferenciát élőben közvetítjük.
- A rendezvény előtti nap 14 órakor elküldjük a másnap reggeli bejelentkezéshez szükséges linket, a szakmai továbbképzés elérhetőségét és a tesztkérdéseket.
- A továbbképzési pontigazolás kiállításának feltétele, hogy december 1-én 16.00 óra és december 8-a 24.00 óra között a tesztet kitöltse és visszaküldje. Az előadások anyaga is elérhető lesz eddig az időpontig. A tesztkérdések legalább 75%-át kell helyesen megválaszolnia és sikertelen teszt esetén megismételhető a kitöltés.
- Az igazolásokat a teszt beérkezése után 10 napon belül e-mailben küldjük ki.

REGISZTRÁCIÓ:
https://emsz.hu/regionalis-szakmai-napok-regisztracio/
Az ÉMSZ szakmai kiadványait a személyesen résztvevők a helyszínen, az online képzést elvégzők 2022. december 1. és december 14. között az RSZN kedvezményt kiválasztva kedvezményesen megvásárolhatják.

SZAKMAI KIADVÁNYOK:
https://emsz.hu/kiadvanyaink/
A részletes program hamarosan elérhető.

További információ:
Horváth Krisztina
ügyvezető-helyettes
[email protected]
Szeretettel várjuk!
ÉMSZ Titkárság
www.emsz.hu
Szakmai stratégiai partnerek:
Budapesti Építész Kamara
Kiemelt médiapartner:
Magyar Építéstechnika
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, Könyves Kálmán Körút 12-14. I. Emelet,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: