Reflektor 2023

Thu Nov 16 2023 at 06:00 pm

Dürer Kert | Szekesfehervar

Reflektor Festival
Publisher/HostReflektor Festival
Reflektor 2023
Advertisement
?Teljes az idei egynapos Reflektor programja! Megtöltjük a teljes Dürer Kertet!
?A Nagyteremben a Shame mellett érkezik a Galaxisok, valamint nálunk lehet utoljára elcsípni a búcsúkoncertet adó Middlemist Redet.
?A kisteremben pedig a kisbetűs ünnepnapok, a Hiúz, a Hocuspony és a Denevér fog a húrok közé csapni.
?És hogy utána se kelljen szomorúan hazamenni a We Wanna Be Forgotten Kollektiva DJ-zik majd a Fotelbárban, a Kisteremben pedig Sierra Delta, vagyis Deli Soma és Ürögdi Ábel a Middlemist Redből pakolják majd kedvenc zenéiket.
Jegyek ?️ https://tixa.hu/reflektor2023
Programbontás:
? Nagyterem:
Galaxisok: 19:00 - 19:45
Middlemist Red: 20:30 - 21:30
Shame: 22:15 - 23:30
☄️ Kisterem:
kisbetűs ünnepnapok: 18:15 - 19:00
Hiúz: 19:45 - 20:30
HOCUSPONY: 21:30 - 22:15

https://www.durerkert.com/information
⌲ 18 éven aluliak csak szülői kisérettel tartózkodhatnak a helyszínen. 23 óra után kiskorú nem tartózkodhat a Dürer Kert területén.
⌲ Csak a Dürer Kerttől és hivatalos partnereinktől vásárolt jegyekért tudunk felelősséget vállalni. A jegyedet ne tedd közé semmilyen felületen.
A Tixa.hu oldaláról vásárolt jegyeket nem kell kinyomtatni. Teltházas koncert esetén a biztonságos jegycseréhez a ticketswap.hu oldalát ajánljuk.
⌲ A Dürer Kert a környezettudatos szórakozást támogatja, így szelektíven gyűjtjük a szemetet és repoharakat használunk, kérjük te is segítsd munkánkat! Tájékozódni a kihelyezett plakátokról, illetve munkatársainktól lehetséges. Pultjainknál a RevoToken is elérhető, töltsd le az alkalmazást és egyszerűsítsd meg a visszaváltási folyamatot!
⌲ Az épületben tilos a dohányzás, csak az erre kijelölt szabadtéri helyeken megengedett helyeket lehet igénybe venni.
⌲ A Dürer Kertben a klubszezonban, tehát október és május között üzemel ruhatár. Teltházas koncertek esetén kabátot és nagyobb méretű táskát, csomagot nem tudunk beengedni a koncerttermekbe a többi vendégre való tekintettel, így ezen esetekben mindenképp javasoljuk a ruhatár használatát.
⌲ Kabátot és táskát csak külön áll módunkban elhelyezni!
Az ár egyszeri alkalommal való beadásra vonatkozik. A ruhatárban elhelyezett tárgyak / kabátok belső tartalmáért felelősséget nem vállalunk!
A ruhatár ára: 300 Ft A feltüntetett ár tartalmazza az ÁFA-t.
⌲ A programváltozás jogát fenntartjuk!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Dürer Kert, Szekesfehervar, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: