RAYE in Paradiso

Tue Nov 21 2023 at 07:00 pm to 10:30 pm

Paradiso Amsterdam | Amsterdam

Paradiso Amsterdam
Publisher/HostParadiso Amsterdam
RAYE in Paradiso
Advertisement
## RAYE geeft twee concerten in Amsterdam: op zondag 19 november staat ze in de Melkweg en op dinsdag 21 november in Paradiso ##
Met meer dan 2,3 biljoen streams op haar naam, is singer-songwriter RAYE, één van de meest gestreamde artiesten ter wereld. De Britse brak 2016 door met features op ‘By Your Side’ van Jonas Blue en ‘You Don’t Know Me’ van Jax Jones. Sindsdien is de zangeres in een stroomversnelling geraakt! Zo heeft ze nummers geschreven voor grote namen als o.a. John Legend, Khalid, David Guetta en Beyoncé. Naast dat RAYE schrijft, staat ze ook zelf graag op het podium. Het is voor ons dan ook geen verrassing dat ze maar liefst, één dubbel-platina, vier platina, twee gouden en drie zilveren singles op haar naam heeft staan.
Aan creativiteit ontbreekt het niet bij de zangeres, des te groter was de frustratie toen zij vorige zomer haar album niet kon releasen. Door deze frustratie voelde RAYE zich genoodzaakt een break te nemen en haar eigen pad te vinden, but she is back! In februari 2023 brengt de zangeres haar debuutalbum ‘My 21st Century Blues’ uit en doet ze tijdens haar gelijknamige wereldtournee in november zowel de Melkweg als Paradiso aan.
Kijk voor tickets en meer informatie ook op: paradi.so/RAYE-21nov
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Paradiso Amsterdam, Weteringschans 6-8,Amsterdam, Netherlands

Tickets

Discover more events by tags:

Music in Amsterdam

Sharing is Caring: