Queer Art Studios Aarhus - åbningsfest!

Fri Oct 01 2021 at 04:00 pm

Q&A Studios Aarhus | Arhus

The GENDERhouse Festival
Publisher/HostThe GENDERhouse Festival
Queer Art Studios Aarhus - \u00e5bningsfest!
Advertisement
Kom og vær med til at fejre åbningen af byens nye Queer Art Studio!
Vi byder på vin, pindemadder og åbningstaler, og derudover lover vi masser af farverige pop-up events og glitter. Glæd dig bl.a. til installationen Landscape af HIMHERANDIT Productions, et møde med Corona the Vampire og andre kunstneriske interventioner. Senere vil der være grill, kolde drinks og fest natten lang.
NB! Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle. Af hensyn til mad og drikke vil vi dog sætte stor pris på, hvis du vil sende en mail til [email protected] og fortælle os, om du kommer.

QUEER ART STUDIOS AARHUS
Q&A Studios er det første kunst- og performance studie i Aarhus nogensinde dedikeret til udviklingen af queer kunstnere og queer art. Studierne rummer både HIMHERANDIT Productions samt understøtter lokale, nationale og internationale queer-kunstnere gennem residencies, mentorskab, samarbejde og forskellige opsøgende aktiviteter.
Formålet med byens nye Queer Art Studio er at understøtte udviklingen af queer kunst, der trodser traditioner og gør op med grænserne for hvad performance, live- og visuel art er og kan være. Queer Art Studios Aarhus vil derfor have fokus på at støtte LGBTQIA+ kunstnere og andre queer identiteter, der udfordrer det hetero- normative og homogene, og hjælper med at diversificere det kulturelle landskab i Aarhus.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Q&A Studios Aarhus, Arhus, Denmark

Discover more events by tags:

Art in ArhusDog in Arhus

Sharing is Caring: