Poul Krebs - 25 Album 25 Byer | DR Koncerthuset - Venteliste!

Thu Mar 09 2023 at 07:00 pm UTC+01:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
Poul Krebs - 25 Album 25 Byer | DR Koncerthuset - Venteliste!
Advertisement
Der er lagt op til en helt særlig oplevelse med 25 sange, der tager publikum med på en tidsrejse mere end 40 år tilbage; fra de første og mere ukendte album - over mange af de klassikere vi alle kender og synger med på - og frem til det seneste album "Sange Til Natten" fra 2022. Poul Krebs indtager Koncertsalen med 25 album og utallige hits i bagagen.
Ud fra mantraet, at ”vi skulle søge de steder hen, hvor vi aldrig havde været før”, gik Poul Krebs i studiet med producer og guitarist, Lars Skjærbæk, og skabte albummet, Sange Til Natten. Albummet søgte mod mørket, i mere end en forstand, men også mod dagen i morgen. Med sit band og dygtige gæster som Peter Sommer og Søs Fenger i studiet, viste sangeren og sangskriveren, som har givet den danske sangskat klassikere på stribe, helt nye sider af sig selv.
Efter mere end 40 år og en tætpakket sommerkalender, har Poul Krebs valgt at sige farvel til de store festivaler. Heldigvis er han langt fra færdig med livet på landevejen. I marts 2023 gæster han sammen med et band i topform Koncertsalen med hele bagkataloget i bagagen.
Det bliver en festlig fejring af en unik karriere – imponerende 25 album på 45 år i den danske musikbranche:
”Man skal huske at fejre det der er værd at fejre, og 25 album er da i den grad værd at fejre. Vi vil spille en ny type koncerter – en tidsrejse med en sang fra hvert album helt tilbage fra den spæde start og til det sidste nye skud på stammen “Sange Til Natten”. Og så kan vi kun drømme om at I kan huske hvor I var og med hvem I hørte de sange første gang. Og at I selvfølgelig lige som os bagefter vil sige: “Det nyeste var nu det bedste… ”, fortæller Poul Krebs om den kommende tour.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: